foto

Barney Pilling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 The One and Only Ivan
2018 Annihilation
2015 Sufražetka
2014 Astma
Dlouhá cesta dolů
Grandhotel Budapešť
2012 Kvartet
2011 Jeden den
2010 Neopouštěj mě
2009 Škola života
2008 Velký den slečny Pettigrewové
2006 Tsunami: Následky (TV film)

TV seriály

2016 Mum (TV seriál)
December (S01E06)
October (S01E05)
August (S01E04)
další epizody (6)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Vyděděnci (TV seriál)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
Traitor (S02E07)
Gene's Queen (S02E04)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Life on Mars (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2004 Moře duší (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (6)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2001 As If (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky