Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tudle soutěž mám fakt rád. To, že je veleúspěšná jenom dokumentuje počet odvysílaných řad. Tato byla speciální kvůli velkému počtu známých tváří z předešlých sérií a taky díky několika nezapomenutelným momentům (především extrémně tupý tah JTho kdy věřil nejpodlejší osobě v historii téhle soutěže...8/10. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Russell, Parvati. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Reklama

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle série jsem se těšila jako malá holka a opravdu velkolepý úvodní nástup byl naprostá bomba. Emoce se mnou mávali sem a tam a já se nedokázala přestat usmívat. Avšak jakmile se hra rozjela dostavilo zklamání, Ruperta a Jamese bych nominovala za největší idioty této série a z ženských mě jako vždy nejvíce vytáčela Cirie a Amanda, doufám, že už se v Survivor nikdy neobjeví. Velmi mile mě překvapila Jerri, která si zpravila obrázek z předchozích řad a Coach byl kouzelnej. Největším favoritem byl Rob, po jeho vypadnutí jsem to přála vítězce - skvělá přátelská hra + výborné hlášky. Russell měl už okoukanou hru, pro mne jako pro diváka celkem dost nezajímavou. Favorit: Boston Rob ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY O CELÉ SERII A CELKOVÉM VÍTĚZI !!!!! Tak a je to tu. Na Heroes vs. Villains sem se těšil asi ze všech řad nejvíce. Musel jsem však shlédnout i nějaké předešlé řady, abych z toho vůbec něco měl a znal hráče. Od začátku jsem fandil Hrdinům a oni to zatím docela slušně projeli. Odcházel jeden muj oblíbený soutěžící za druhým. Nejvíc mě však štval Russell. Chápu, že při téhle hře je nutná nějaká taktika...ale Russell si opět vybral tu nejhorší jakou mohl. Navíc je na něm vidět, že mu nejde o peníze (protože už víme, že jich má více než dost), ale jde mu o to proslavit se jako poslední přeživší. A víte co...jsem nadšenej, že se mu to nepovedlo. Chvíli jsem se bál, kdo že to vlastně dojde do finálový trojky, ale když tam došla Parvati, by jsem spokojen a byl jsem si jistej, že to vyhraje. A ejhle, ona to vyhrála malá špionka, která se snažila celou hru o velký zvrat a nikdy se jí to nepodařilo. Její hra mi přišla jako když vezmete mallému dítěti hračku, dáte si jí nad hlavu a ono se pro ní snaží vyskočit, ale nikdy tam nevyskočí. S celou serií jsem spokojen. Jak jsem se na ní těšil, tak svůj účel splnila. Top hráči: Cirie, Amanda, Parvati Nejméně oblíbení: Russell, Coach, Boston Rob ()

Jocker94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY !!!SPOILERY !!!SPOILERY !!! Ještě jsem neviděl budoucí řady, ale doposavad jednoznačně nejlepší řada. Nevím jestli si to Sandra zasloužila, ale z těch tří finalistů mi byla nejsympatičtější. Zajímavé, že vyhrál někdo, kdo v podstatě celou hru balancoval na pokraji obou aliancí (kmenů) a nikdo ho nechtěl plnohodnotně přijmout mezi sebe. Sandra se s touto situací však vypořádala skvěle a využila ji ve svůj prospěch. Russella jsem nesnášel již při jeho účasti v Samoe, ale musím uznat, že hrát opravdu umí a dodává hře šťávu ... i když díky tomuto přístupu asi nikdy nemůže vyhrát. V posledním díle vznesl Russell zajímavý návrh, aby se na závěrečném hlasování podíleli i diváci. To by úplně změnilo tvář hry a bojím se, že negativně. Nicméně by mě zajímalo, jak by to vypadalo. No a rozhodnutí J.T.ho dát symbol Russellovi, to radši nebudu komentovat :-D ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Téměř polovina castingu hraje již potřetí, přesněji 9 hráčů. Zbylích 11 hraje po druhé. (Zix.)
  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)

Reklama

Reklama