Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo mi líto, že v jedný z nejlepších sérií vypadávají ti nejlepší a nejoblíbenější soutěžící tak brzo. Absolutně nic nešlo podle plánu a to z toho dělá jednu z nejnapínavějších her Survivora. Ale navzdory tomu nesympatickýmu vyřazování byla tahle série sakra dobrá, a to především co se týče hry, intrik a účinkujících veteránů. Protože když se sejdou profíci, kteří umějí hrát, tak to vypadá přesně takhle. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další survivor v podání největšího hajzla, ale přitom nejoblíbenějšího hráče Russella! To co zase předváděl bylo dokonalý, zasloužil by si víc uznání. Celá řada byla skvělá a zrady velké, ale nemůžu dát 5* a to kvůli vítězovi. Nesnáším SPOILER tu píču! KONEC SPOILERU. To mě prostě nasralo a znechutilo mě to. 85% ()

Reklama

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost možná nejlepší řada s naprosto neuvěřitelnou různorodostí lidí, charakterů, strategií a všeho na co si vzpomenete. Co se týče Russela tak musím říct alespoň tolik, že ten člověk, i když je mistr v manipulování lidí, lže bez mrknutí oka a je očividně v některých ohledech velice inteligentní, to pravý přelstění ale nespočívá v tom, že ze 17 lidí uděláte voli (v podstatě pouze parafrázuji co sám Russel řekl ve videích z Ponderosy po závěrečné kmenové radě), ale v tom přechytračit jich všech 19. Russelova hra ho sice dostane až skoro ke konci, ale pouze za cenu toho, že nedostane žádný hlas od poroty, a to prostě a jednoduše nemůže být nejlepší soutěžící, všech dob, jak ho mnozí nazývají. Navíc je určitě do jisté míry pravda, že v téhle hře hraje důležitou roli tolik různých okolností, že lidé co se dostanou nejdál, za to vždy alespoň do nějaké míry vděčí čirému štěstí. U Russela bylo samozřejmě tím největším, že ho nikdo neznal, to je neoddiskutovatelné, kdyby tomu bylo jinak J.T. by mu samozřejmě nikdy nedal imunitu, Tyson by se od něj nedal (snad) zmanipulovat a tak dále. Tak jako tak ale beru Russela jako velmi důležitou součást historie Survivoru, už jen proto, že je vážně drsný, že někdo přišel ne o jeden, ale o dva miliony dolarů v podstatě kvůli své vlastní aroganci a namyšlenosti :) ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Naprosto zasloužených 5 hvězd. Špičkoví casting, který daleko předčil veškerá očekávání. 20 hráčů, co si touto hrou již prošli a někteří z nich dokonce vyhráli. Najdete tu mnoho méně, či více oblíbených postav, jejichž osobnosti jsou různé a muselo být opravdu těžké dostat se přeze všechny. Máme tu zloducha jak vyšitého, Russella, který se se svojí pekelnou taktickou hrou dostal 2x(!) až do finále! Je tu můj oblíbený Boston Rob, který zde hrál po třetí. Celkově hrál 4x (po čtvrté milion vyhrál), takže další těžký soupeř. Dále je zde Rupert, který hrál po třetí a po každé to dotáhl velmi vysoko. Opravdu velmi mnoho kvalitních hráčů. K tomu si přidejte ty nejlepší a nejtěžší soutěže o imunitu a odměny, dramatické zvraty a máte jednu z nejlepších (ne-li nejlepší) řad Survivora. S vítězkou jsem stoprocentně spokojený. Sandra je dobrá a ne že ne. Vždycky věděla, co má jak udělat, akorát její hra nebyla agresivní. Celkově je u ní dost husté, že to vyhrála po druhý. Částečně za to mohly shody okolností a náhody, ale věřím, že to není jen tak vyhrát takovou hru 2x! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to stupidní stejně jako celý nápad na tuto reality šou. Parta dospělých lidí intrikuje jak na prvním stupni základní školy, plní úkoly jak na škole v přírodě a jídlo mají jak ze školní jídelny. Akorát je to někde v exotice. ____ Ale přiznávám, téhle sérii jsem propadla. I když nebyl můj favorit, tak nakonec z finálové trojky vyhrál ten, komu jsem to z nich přála nejvíce. /27. 8. 13./ ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně. (Hidan)
  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)
  • Produkce zvažovala návrat Ozzyho Lustha, Michaela Skupina, Yula Kwona, Terryho Deitze a Rudyho Boesche, který se neobjevil kvůli pokročilému věku. (BLANIK.)

Reklama

Reklama