Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT: Naprosto geniální série, díky bohu že ten ukvičený niguřt tak brzo vypadl a po zbytek série už tam pro mne nebyl žádný rušivý element, výborný byl srandovní Coach, který mi připomínal mého kamaráda ze střední, taky takový karate nindža :-D Russel nezklamal a zase si jel tu svojí cestu, hrozně se mi líbila Danielle a to ne protože měla umělé kozy, ale přišla mi nejméně záludná, Amanda byla příšerná, uculená Parvati a cigánka Sandra mě docela štvali a přál jsem si aby vypadli mnohem dříve, nakonec jsem to přál Russelovi , když to tak zoufale chtěl vyhrát. Nejoblíbenější hrdina téhle série byl asi Rupert, protože vypadá jako skutečný pirát a navíc tam na sobě dost zamakal, a Danielle, protože se mi na ní nejlíp koukalo :-) ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Naprosto zasloužených 5 hvězd. Špičkoví casting, který daleko předčil veškerá očekávání. 20 hráčů, co si touto hrou již prošli a někteří z nich dokonce vyhráli. Najdete tu mnoho méně, či více oblíbených postav, jejichž osobnosti jsou různé a muselo být opravdu těžké dostat se přeze všechny. Máme tu zloducha jak vyšitého, Russella, který se se svojí pekelnou taktickou hrou dostal 2x(!) až do finále! Je tu můj oblíbený Boston Rob, který zde hrál po třetí. Celkově hrál 4x (po čtvrté milion vyhrál), takže další těžký soupeř. Dále je zde Rupert, který hrál po třetí a po každé to dotáhl velmi vysoko. Opravdu velmi mnoho kvalitních hráčů. K tomu si přidejte ty nejlepší a nejtěžší soutěže o imunitu a odměny, dramatické zvraty a máte jednu z nejlepších (ne-li nejlepší) řad Survivora. S vítězkou jsem stoprocentně spokojený. Sandra je dobrá a ne že ne. Vždycky věděla, co má jak udělat, akorát její hra nebyla agresivní. Celkově je u ní dost husté, že to vyhrála po druhý. Částečně za to mohly shody okolností a náhody, ale věřím, že to není jen tak vyhrát takovou hru 2x! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutežící 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Prostředí 9/10/// PLUS: jednoznačně nejlepší nástup (úvod) soutěžících co jsme kdy v Survivoru viděli a zaručeně už to asi nebude překonáno, snad jen 30tou závěrečnou řadou, v té první části jsem si připadal, že koukám na hvězdy a zároveň na lidi které znám a byl jsem velmi natěšen na průběh této řady, rozhodně potěší jak hráli někteří sooutěžící, zejména Parváti, Russell, Rob, Sandra, která to svojí nenápadnou a nezáškodnickou hrou nakonec vyhrála, výbornou a silnou soupeřkou byla Stephenie...MÍNUS:... která bohužel narazila na to že neměla žádnou alianci, zdála se být velkou hrozbou a tak ji velice brzy vyřadili, stejně tak silného Roba a v kmeni Hrdinů nakonec zůstala banda (jak to jen říct a nikoho neurazit), prostě Rupert zklamal, Colby se fyzicky nechytal, J.T měl být spíš padouch a tak celkově prostě hrdinové nebyly to čím mohli být a tak se vlastně nedivím že padouši vyhráli./// Shrnutí: Mohlo to být nezapomenutelné. Bohužel průběh nebyl úplně podle mích představ. Nebýt hvězdných hráčů patřila by tato řada mezi slušnou TOP 10, ale díky nim se jedná o nejzajímavější řadu, možná i nelepší. Nejoblíbenější však pro mě zůstanou Cookovy ostrovy a za ním Micronésie. Přesto se těším na další řady, na souboj Roba proti Russellovi a prozměnu se obávám Probstovích změn. Uvidíme./// Celkem 94%/// ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Boston Rob, Russell, Parvati. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Nic velkolepějšího už Survivor nenabídne, bohužel. Při úvodním příletu jsem si připadal jako na lavičce Barcelony. Na plac nastupovala jedna hvězda za druhou a pošťuchování zúčastněných nebralo konce. Za geniální považuji rozdělení na Heroes a Villains, protože každý dostal jasnou nálepku a bylo na něm, jak dobře se s ní vyrovná. Chápu, že všichni pozvaní nemohli a došlo na zalepování míst, ale účast některých (Candice, Cirie) mě nepřestávala zarážet. Stále se však jednalo o nabušenější sérii než byly třeba All-Stars, kde byly velké legendy, ale už za zenitem a Mikronésie, kde proti hvězdám stáli naprostí klauni v čele s Erikem. Jelikož mě Samoa velice bavila, tak jsem byl rád, že se i tady objeví Russell, ale neradoval jsem se dlouho. Hrál totiž to samé a navíc mu to vycházelo tak dobře, že brzy vyprovodil Roba, do té doby mého největšího oblíbence, který s věkem evidentně dospěl. Začal jsem mít trošku obavy, protože jsem na Samou 2 nebyl zvědavý a jako každý naivka držel palce Heroes. To mě však brzy přešlo, když se ukázali jako skupina neschopná spolupráce a jediné, co jim šlo, byly hádky. Jamesovo chování mě hodně zklamalo. Ještě víc mě naštvalo brzké vyřazení Steph, která vyčnívala i v této kvalitní konkurenci. Po první polovině jsem byl tedy trošku rozčarován. Boston Rob i Stephenie venku, hrdinové na dně v čele se směšnou karikaturou Colbyho, Russell si jede to svoje u Villains a vyřažuje moje oblíbence. Naštěstí mě velice překvapil Coach, který se začal chovat jako člověk, a když jsem ho viděl slintat kolem Jerri, tak se dokonce zařadil mezi mé oblíbence. Stejně tak Jerri, která si konečně přestala hrát na největší svini a ukázala i lidskou stránku. Mohlo by se zdát, že tato série na úplný vrchol nepatří, zvlášť když nemáte rádi Russella, jenže tolik šílených kmenovek to vše bohatě vynahradí. Kromě Russella se ukázala i Parvati, která sama předvedla to nejlepší a nejodvážnější, co jsem na kmenovce viděl. Rázem se tak stala mým jasným favoritem. Vše má samozřejmě ulehčeno tím, že se narodila s obličejem, na který když se chlap podívá, tak si hned myslí, že mu ho chce z fleku vyhulit. Dalším významným okamžikem byl dementní tah, který předvedl J.T, a jenž jen potvrzuje následky známého "já myslel". Heroes to mohli ještě otočit, ale Sandru nikdo neposlouchal, Candice tradičně přeběhla a J.T. si alespoň vysloužil titul nejhloupějšího tahu Survivora. Co říct k závěru. Dal bych to raději Parvati, Russell pobavil, ale tomu už z principu ne, aby zase brečel na Reunionu. To byla zase dobrá hlína. Sandra možná hraje tím nejefektivnějším stylem, jenže pro mě málo atraktivním, i když hláškuje pořád skvěle. Favorit: Parvati, Oblíbenci: Boston Rob, Rupert, Amanda, Stephenie, Danielle, Russell, Coach, Sandra, Jerri, Randy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně. (Hidan)
  • Amy O'Hara se měla v této sérii objevit v případě, že by Candice odmítla nabídku na účast. (BLANIK.)
  • Pro Colbyho Donaldsona se jednalo již o třetí soutěžní řadu. Stejně tak pro Parvati Shallow, Stephenie LaGrossa, Cirie Fields, James Clement , Rob Mariano, Amanda Kimmel, Rupert Boneham a Jerri Manthey. (KajusaK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno