Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříliš oblíbená řada, hlavně kvůli tomu, že většina sympatických hráčů jela, díky tzv. alianci pupkatých tatíků, brzy domů a později hru ovládly dvě, pro někoho, naprosto otřesné babky. Nakonec dávám maximální hodnocení, protože konečný vítěz, jakkoli nesympatický, bravůrně předvedl jak utéci popravčí kulce a ještě všechny kolem sebe přesvědčit, že je vlastně to nejmenší zlo. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série působila dost houpavě. Měla silný úvod až do nového rozházení kmenů, ale další dech nabrala až pár dílů před finišem. A k tomu hra vítězné osoby, která sice nebyla úplně perfektní, ale přesto bavila a svým průběhem v podstatě dost fascinovala. Nejoblíbenější hráči: Julie, Leann, Chad, Eliza ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!! Zatím asi nejslabší řada jakou jsem viděla, ale to na hodnocení nic nemění.. Jen se mi zdála bez zvratů, vtipů, podrazů..Ze všech soutěžících jsem měla pouze 2 oblíbence a to Twilu a Scaut, protože ty dvě jediné se nechovaly jako namyšlené husy, držely neustále při sobě a skoro nelhaly. Scaut má rozhodně můj obdiv, v 60letech se špatnou nohou se prokulhat až na 3 místo - fůůůha..Twila se mi líbila už od prvního dílu, řekne co si myslí, na nikoho nic nehraje. S vítězem Chrisem moc spokojená nejsem, myslím že si to zasloužil mnohem méně než Twila nebo Scaut. Absolutně jsem v sérii nenáviděla Amy (překvapila ve finishi, kde se naprosto otočila) a July jsem taktéž moc nemusela. Pak určitě nezapomenu na soutěžícího Chada s jednou nohou - perfektní, na stejné úrovni jak všichno ostatní - pochvala..Celkově řada špatná nebyla (až na toho vítěze) odehrávala se na velmi krááásném místě, se skvělými odměnami..Už se těším na další řadu :)) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve finále dva naprosto odporní lidé (jasně, je to jen hra...). O nejvtipnější moment se postaral Jeff:" Julie, pojď se mi posadit na kládu." :) a znovu Jeff: "Pojď Twailo, otoč se, vím, že to chceš." K srdci mi tahle série rozhodně nepřirostla. Rozdělení kmenů na muže a ženy, není nic pro mě. Twaila s Chrisem mě děsně rozčilovali. Bych to USA a ty jejich bělený zuby a implantáty zakázala. :) Takový britský "Kdo přežije" by mě lákalo o dost víc. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Gender Wars 2.0, tentokrát v prostředí sopek a kanibalů. Opakující se scénář dominantních ženských se tentokrát lišil především ve faktu, že ženská aliance měla několik frakcí a nikdo neměl hru v rukou natolik pevně, aby bylo byť jen trochu odhadnutelné, jakým směrem se hra bude ubírat. To je většinou plus, ve Vanuatu se bohužel pro mě hra ubírala vždycky tím směrem, který jsem nechtěl. I přesto je výsledný dojem převážně pozitivní. Vítěz: 3* - další underdog, který toho pro vítězství tentokrát ani nemusel tolik udělat, stačilo trochu rozdmýchat sváry mezi nápadnějšími hráči, a lidská ega už se postarala o zbytek. Nesympatická osobnost vítěze je ale velkým mínusem. Top 20: Eliza Orlins. Oblíbenci: Ami Cusack, Julie Berry ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)
  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)

Reklama

Reklama