Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Gender Wars 2.0, tentokrát v prostředí sopek a kanibalů. Opakující se scénář dominantních ženských se tentokrát lišil především ve faktu, že ženská aliance měla několik frakcí a nikdo neměl hru v rukou natolik pevně, aby bylo byť jen trochu odhadnutelné, jakým směrem se hra bude ubírat. To je většinou plus, ve Vanuatu se bohužel pro mě hra ubírala vždycky tím směrem, který jsem nechtěl. I přesto je výsledný dojem převážně pozitivní. Vítěz: 3* - další underdog, který toho pro vítězství tentokrát ani nemusel tolik udělat, stačilo trochu rozdmýchat sváry mezi nápadnějšími hráči, a lidská ega už se postarala o zbytek. Nesympatická osobnost vítěze je ale velkým mínusem. Top 20: Eliza Orlins. Oblíbenci: Ami Cusack, Julie Berry ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Nepříliš povedený casting by tolik nevadil, kdyby se hned na začátku nedostali k moci pupkatí pantátové, kteří mě pak vytáčeli až do samotného konce. Rozdělení kmenů na muže a ženy je rozhodně plusem, protože sledovat chlapy, jak dostávají čočku od žen, je neskutečná hlína. Ženám jsem začal fandit především díky okaté kočce Elize a včelí královně Ami, která měla hru dlouho pod kontrolou. Škoda, že se Ami pokusila vyloučit Elizu a tím ženská aliance padla úplně. Navíc to ani jedné neprospělo. Když vypadly Eliza a Ami, tak mi bylo z této série už docela blbě. Sledovat starou bábu Scout, vidlačku Twilu a vychcaného Chrise bylo opravdu ubíjející. Na Vanuatu to je jako na horské dráze. Nejdříve si užíváte pohled na několik sympatických holek, pak trpíte u spojenectví pupkáčů. Ženy chvíli zametají s muži, ale nakonec se stejně obrátí proti sobě a vyhraje chlap. Favorit: Eliza, Oblíbenci: Ami, Julie, Leann. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tlustá retardovaná pětka, Robert Pattinson, plavky roku, nestydatost díky Evrope a neuveritelně teplý cast - wtf!, Ami je hodně hot a spolecne s Elisou zachraňuje diváka ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně podprůměrná série, jedna z nejslabších, které jsem doposud viděl. I poměrně slabá Panama je určitě zajímavější. Nepříliš zajímavý a výrazní hráči a poměrně nudný (až na pár výjimek) průběh hry přispěl k tomu, že tahle série prostě zaujala jen velmi málo. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha na spoilery! Řada neřízených pupkáčů a ženských s prořízlou pusou. Začátek série mě vůbec nenadchl. Chtěl jsem fandit chlapcům, ale bohužel se staří s pivním mozolem rozhodli, že půjdou spolu a vyřadí mlaďáky, kterým jsem fandil, tak jsem začal fandit ženskému kmeni. Na druhou stranu tu byly zajimavé zvraty, některé příjemné, některé zase ne. Finálová trojice hodně slabá, ale naštěstí vyhrál člověk, který se neuvěřitelně propletl z chvostu až na vrchol, sice nic moc, ale rozhodně lepší než nějaká lemra nebo vydlačka, které jsem také chtěl ze začátku fandit, ale ke konci už to nešlo. Nejoblíbenější hráči: dlouho jsem hledal, než jsem začal někomu fandit, nakonec jsem nejvíce fandil hráčům Ami a Johnu K.. Nejvíce neoblíbený hráč: Rory, kterému jsem po jeho první větě v soutěži chtěl fandit, ale poté co tam předváděl se mi zhnusil. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se vždycky děsně líbí, jak je porota na poslední radě nasratá, uražená a ublížená, že to nikdo z nich nedotáhnul do finálový dvojky. Jako kdyby za to mohl někdo jinej, že prosrali. Holt házet špínou po někom, kdo mě přechytračil ve hře, je větší bingo než ukázat hráčskou duši. S většinou nepřejících pipin a ješitů bych nechtěl hrát ani Dostihy, natož s nima strávit měsíc na ostrově. Nebudu tady chrlit lávu svejch oblíbenejch hráčů, už jenom proto, že na Vanuatu jsem fandil leda tak Jeffovi; tohle obsazení se vážně moc nepovedlo. Spíš si postesknu, že příští série snad budu hledat na internetu v origoši, protože to rozdělení dabérů podle toho, kdo jak daleko dojde, je už vážně móc okatý. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříliš oblíbená řada, hlavně kvůli tomu, že většina sympatických hráčů jela, díky tzv. alianci pupkatých tatíků, brzy domů a později hru ovládly dvě, pro někoho, naprosto otřesné babky. Nakonec dávám maximální hodnocení, protože konečný vítěz, jakkoli nesympatický, bravůrně předvedl jak utéci popravčí kulce a ještě všechny kolem sebe přesvědčit, že je vlastně to nejmenší zlo. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Aliance žen by byla super, sledovat jak ženský nakopávaj zadky chlapům byla rozhodně sranda. Jen kdyby jako poslední dvě ženský ve hře nezůstaly ty největší blbky. 3* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY-TV/// Soutežící 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: rozdělení na mužský a ženský kmen, skutečnost že soutěžící který pokazil první výzvu a mohl tak klidně hned vyletět to celé vyhrál a zároveň v poslední fázy hry zabojoval a výhru si tak zasloužil, navíc mi trochu připomínal Thora (ale to sem nepatří), rovněž se mi líbilo jak si to ženský po celou dobu dávají a taky musím zmínit napínavé kmenové rady ke konci hry, některé záběry (zemětřesení) jsou pak neopakovatelné MÍNUS: velice špatný casting mužské části trosečníků, hned zkraje vyřazování jednoho mladšího a silnějšího soupeře za druhým až zbyla parta čtyřicátníků, kteří neměli šanci proti ženským uspět./// Shrnutí: Ale jo, na Vanuatu se mi vlastně docela líbilo. Sice nechybělo mnoho (asi by jen postačil špatný casting ženské části) a mohli jsme být tam kde jsme byli v Thajsku (promarněná řada). Naštěstí se tak nestalo a je občas i na co koukat. Zaujala mě Dolly a Julie, přesto se tu nenašel nikdo kdo by skončil v mé TOP 20. Jak to tedy shrnout? Celkově zřejmě slabší řada, nikoliv však špatná. Jak hodnocení nejde pod 70% je to stále koukatelný./// Celkem 78%/// ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na této sérii musím ocenit naprosto neočekávaného vítěze. Kdo by si býval pomyslil, že soutěž vyhraje dlouhovlasý tlouštík, který nebyl schopný dokončit první výzvu. Už si nevzpomínám, jak se jmenoval, protože jsem se na soutěž dodíval teprve včera, takže vám zážitek nepokazím. Vlastně pokazím. Tlouštík tam byl jenom jeden a nosil červené tílko. Na druhou stranu mu musím vítězství přát. Pochopil hru ze všech nejlépe. Ostatní měl dokonale přečtené a říkal každému co chtěl slyšet. Jinak to příliš slavná série nebyla. Nejzajímavější postavy ukončovaly svoji účast hned z kraje a soutěž byla nudnější a nudnější. 2* budou přiměřené hodnocení. Bacha na spoilery. Sakra, to mělo být asi úplně na začátku. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani mi nevadí všeobecný odpor k této sérii. Aspoň se zas můžu něčeho zastávat a já se rád zastávám. Survivor Vanuatu se sice v mém osobním žebříčku survivora nepohybuje na vrcholu, ale i tak ho řadím někam kolem 10. místa ze všech sérií, protože s vývojem, vítězem i prostředím jsem byl naprosto spokojený. Pupkatí ´´dědci´´ zlikvidují hned na začátku nesympatické mlaďochy, dominance žen je naprosto očividná, i tak se však ukazuje, že ženský si umí navzájem pěkně lhát a nakonec milion shrábne chlap, který ukázal všem, že není radno se zbavovat moci. Výborná závěrečná rada plná emocí jen umocnila velmi uspokojivý pocit z celé série. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série působila dost houpavě. Měla silný úvod až do nového rozházení kmenů, ale další dech nabrala až pár dílů před finišem. A k tomu hra vítězné osoby, která sice nebyla úplně perfektní, ale přesto bavila a svým průběhem v podstatě dost fascinovala. Nejoblíbenější hráči: Julie, Leann, Chad, Eliza ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale no tak, podle mého je tohle jedna z těch lepších sérií (z těch ani ne deseti, co jsem zatím viděl). Rozjíždí se sice pomalu, ale jakmile proniknete mezi tu bandu a trochu jim porozumíte, zábava stoupá. Svoje favority jsem střídal jako ponožky (stejně tak názory na ně) a hltal jsem tu hutnou atmosféru intrik a nesplněných slibů. Jediný Serge byl mým No. 1 od začátku až do konce. Vítěz nejdřív vypadal jako ňouma, co pořád sní o tom, jak se všemi bude manipulovat. No a čím víc mu to šlo, tím víc jsem mu fandil. Po vyřazení Seržanta byl mým druhým favoritem, takže spokojenost i s vítězem. I když na radě se mohl méně vykecávat a víc si stát za svou hrou. Twylu jsem měl taky rád, ale až do chvíle, kdy začala mít až zbytečně blbý kecy. Mám rád lidi, co ti vpálí pravdu do ksichtu, ale remcat ohledně všeho, to ne... Škoda jen těch emotivních keců... holt Amerikáni. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY!!! Pro mě jedna z nejslabších řad, a to hlavně kvůli nesympatickému castingu. Má to hodně světlé chvilky, jako aliance žen, rozdělení kmenů na ženy a muže nebo třeba i některé zajímavé odměny. Ale převažuje dost negativa, jako je už již zmíněný hrozný casting. Kde chlapi byli absolutně nesympatičtí a nijak velké osobnosti a jedinej s kym jsem trochu sympatizoval byl Rory a Chad. Kmen žen byl určitě zajímavější, ale když se ty nejhorší dostanou do posledních kol, tak to si moc neužíváte. Celkově Vanuatu se mi moc nelíbilo ani jako země či výzvy nebyly nijak převratné. Jedno hodně velký dodatkový plus je nejhezčí ženská ze všech Survivorů, co jsem zatim viděl, a to je Ami. Po jejím vypadnutí jsem to přál Elize, ale ta dopadla taky jako sedlák u Chlumce. A poslední trojka mě opravdu hodně zklamala. Tři nesympatický osoby se málokdy vidí. Nebylo to nic moc, ale na Ami se hezky dívalo( i když je lesba :D ) ... Poslední kmenová rada od zbývajících dvou soutěžících hrozná, ale od poroty výborná. 65% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!! Zatím asi nejslabší řada jakou jsem viděla, ale to na hodnocení nic nemění.. Jen se mi zdála bez zvratů, vtipů, podrazů..Ze všech soutěžících jsem měla pouze 2 oblíbence a to Twilu a Scaut, protože ty dvě jediné se nechovaly jako namyšlené husy, držely neustále při sobě a skoro nelhaly. Scaut má rozhodně můj obdiv, v 60letech se špatnou nohou se prokulhat až na 3 místo - fůůůha..Twila se mi líbila už od prvního dílu, řekne co si myslí, na nikoho nic nehraje. S vítězem Chrisem moc spokojená nejsem, myslím že si to zasloužil mnohem méně než Twila nebo Scaut. Absolutně jsem v sérii nenáviděla Amy (překvapila ve finishi, kde se naprosto otočila) a July jsem taktéž moc nemusela. Pak určitě nezapomenu na soutěžícího Chada s jednou nohou - perfektní, na stejné úrovni jak všichno ostatní - pochvala..Celkově řada špatná nebyla (až na toho vítěze) odehrávala se na velmi krááásném místě, se skvělými odměnami..Už se těším na další řadu :)) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve finále dva naprosto odporní lidé (jasně, je to jen hra...). O nejvtipnější moment se postaral Jeff:" Julie, pojď se mi posadit na kládu." :) a znovu Jeff: "Pojď Twailo, otoč se, vím, že to chceš." K srdci mi tahle série rozhodně nepřirostla. Rozdělení kmenů na muže a ženy, není nic pro mě. Twaila s Chrisem mě děsně rozčilovali. Bych to USA a ty jejich bělený zuby a implantáty zakázala. :) Takový britský "Kdo přežije" by mě lákalo o dost víc. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!! Opět souboj Men vs Women - kde nepochopitelně vyhrál prototyp obtloustlého nemožného povaleče.... ale mě se tahle série líbí díky prostředí (aktivní sopky způsobující zemětřesení) a kultuře (kanibalové vyděsí soutěžící hned na začátku i následným rituálním obřadem) a i soutěžícím - kteří nejsou sice tolik výrazní (ti zajímaví byli hned vyřazeni a zůstali ti, co mi pili krev hned od začátku). Tak aspoň Jeff si mezi nimi našel svou holku... (škoda jen, že už spolu nejsou). ()

Reklama

Reklama