Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak cast Vanuatu se moc nepovedl. Některé zajímavé postavy odešly už záhy a chvíli jsem se opravdu obával, že to nakonec vyhraje jedna z dvojice Scout - Twila. Za vítěze jsem rád, byť si to u mě Chris trošku pokazil vyhozením Elizy a July, ačkoliv k tomu měl taktické důvody. 65/100 *** Oblíbenci: Chris, July ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Casting nebyl zrovna nejlepší, ale rozhodně ne zase tak špatný jak to podle některých komentářů vypadá. Rozdělení na kmeny žen a mužů je super, líbilo se mi jak je holky na začátku rozdrtily :) Vítěz pro mě poněkud zklamání. Ale asi lepší volba z těch dvou. Oblíbenci - Chad, Scout, Eliza a Rory (převážně na začátku hry, ke konci jeho účinkování již oblíbenost klesala) ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY!!! Pro mě jedna z nejslabších řad, a to hlavně kvůli nesympatickému castingu. Má to hodně světlé chvilky, jako aliance žen, rozdělení kmenů na ženy a muže nebo třeba i některé zajímavé odměny. Ale převažuje dost negativa, jako je už již zmíněný hrozný casting. Kde chlapi byli absolutně nesympatičtí a nijak velké osobnosti a jedinej s kym jsem trochu sympatizoval byl Rory a Chad. Kmen žen byl určitě zajímavější, ale když se ty nejhorší dostanou do posledních kol, tak to si moc neužíváte. Celkově Vanuatu se mi moc nelíbilo ani jako země či výzvy nebyly nijak převratné. Jedno hodně velký dodatkový plus je nejhezčí ženská ze všech Survivorů, co jsem zatim viděl, a to je Ami. Po jejím vypadnutí jsem to přál Elize, ale ta dopadla taky jako sedlák u Chlumce. A poslední trojka mě opravdu hodně zklamala. Tři nesympatický osoby se málokdy vidí. Nebylo to nic moc, ale na Ami se hezky dívalo( i když je lesba :D ) ... Poslední kmenová rada od zbývajících dvou soutěžících hrozná, ale od poroty výborná. 65% ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha na spoilery! Řada neřízených pupkáčů a ženských s prořízlou pusou. Začátek série mě vůbec nenadchl. Chtěl jsem fandit chlapcům, ale bohužel se staří s pivním mozolem rozhodli, že půjdou spolu a vyřadí mlaďáky, kterým jsem fandil, tak jsem začal fandit ženskému kmeni. Na druhou stranu tu byly zajimavé zvraty, některé příjemné, některé zase ne. Finálová trojice hodně slabá, ale naštěstí vyhrál člověk, který se neuvěřitelně propletl z chvostu až na vrchol, sice nic moc, ale rozhodně lepší než nějaká lemra nebo vydlačka, které jsem také chtěl ze začátku fandit, ale ke konci už to nešlo. Nejoblíbenější hráči: dlouho jsem hledal, než jsem začal někomu fandit, nakonec jsem nejvíce fandil hráčům Ami a Johnu K.. Nejvíce neoblíbený hráč: Rory, kterému jsem po jeho první větě v soutěži chtěl fandit, ale poté co tam předváděl se mi zhnusil. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!! Opět souboj Men vs Women - kde nepochopitelně vyhrál prototyp obtloustlého nemožného povaleče.... ale mě se tahle série líbí díky prostředí (aktivní sopky způsobující zemětřesení) a kultuře (kanibalové vyděsí soutěžící hned na začátku i následným rituálním obřadem) a i soutěžícím - kteří nejsou sice tolik výrazní (ti zajímaví byli hned vyřazeni a zůstali ti, co mi pili krev hned od začátku). Tak aspoň Jeff si mezi nimi našel svou holku... (škoda jen, že už spolu nejsou). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)
  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno