Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir vyhraje v tombole jednoho autosalónu malé elektroauto, které vzápětí dá Daně k narozeninám. Nadšená Dana si vyjede s Andreou na projížďku, ale brzy ztratí nad autem kontrolu. Auto zamkne okna i dveře a jede zcela nezávisle. Zoufalá Dana netuší, že auto řídí na dálku hackerka najatá japonskou mafií Jakuza. Mafiáni, kteří od začátku celou akci s autem zinscenovali, chtějí donutit Semira, aby jim vydal Japonku Noriko, bývalou ženu japonského kmotra Yamota, kterou německá policie skrývá, aby mohla proti němu svědčit u soudu. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S22E15! Yakuza v "malém" Japonsku v Dusseldorfu chce jednu Japonku z policejní ochrany, tak jak to udělat? Podstrčit Semirovi nové elektrické Clio s úpravou HW pro dálkové řízení a nějakou extra nabitou baterii. Trochu sci-fi, ale za pár let... To Clio dá Semir Daně k narozeninám a ta v něm celou dobu s macechou jede a jede, protože ho ovládá celou dobu taková malá šikovná hackerka od yakuzy, na ni je i Hartmut krátký. Tohle téma tu ještě nebylo. 75% ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semir vyhrál elektrické auto v tombole a dal ho dceři k narozeninám :))) To netušil, že to nebyl dobrý nápad ;) Ten konec byl dojemný... Hurá jsou záchraněné, teda to byl doják s tím vrtulníkem a propastí... ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tady, první epizoda pomalu od první série kdy nedošlo k nehodě nebo demolici.Dle mého názoru to znamená jediné, že kobra má ostříhaný rozpočet a konec se blíží.Atalay na konci epizody tak hezky pláče, nejspíš si vzpomněl na to jak mu vyschne penězovod .Epizoda nudná a jako kriminálka těžce povrchní. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama