Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z vězení prchá Iránec Ramin, odsouzený za vraždu, má s sebou rukojmí. Semir a Vicki je pronásledují a dostihnou, jenže vyjde najevo, že rukojmí není rukojmí, ale žena, která se převlékla za zdravotní sestru a pomohla Raminovi uprchnout. Tvrdí, že žádný zločin nespáchal, že se milují a chtějí se vzít. Vicki znovu prochází Raminův případ, zjišťuje, že došlo k mnoha pochybením, a Ramin je na základě toho prozatímně propuštěn s bezpečnostním náramkem. Maria na něj čeká před věznicí, odveze ho k sobě, a ještě téhož dne je nalezena zavražděná. Ramin je na útěku. Vicki si to klade za vinu. Jde za Kramerem a přizná se mu, jaký měla malér v Dortmundu. Kramer ji dočasně suspenduje. Vicki se pouští do vyšetřování na vlastní pěst, Semir ji tajně sleduje. Vicki jde do banky, kde Maria pracovala, a odhalí tam skutečného pachatele vraždy... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

soukyd33

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadám si jako když sleduji jakoukoliv kriminálku, nebo dokonce Ulici. Katastrofa. Úvodní melodie pryč, a nová znělka a vstupní video, hrůza. Proč to takhle dopadlo? Všichni už odešli, a zůstal tam jen poslední známí herec. 👎 ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E02! Název v překladu: Celá pravda. Už je to zase dobrý, nová parťačka Vicky bydlí v takové nějaké hale jako bývalý parťák z let 2014-2015 Alex Brand. Semir i Vicki tu dostanou hezky přes držku, takže už je to zase v pořádku. Vlastně mi to připomíná návrat k sériím s Alexem, seriál se opět vizuálně posunul, opět je takový potemnělejší, má i novou hudbu, která hodně přišla vhod, tak jen tak dál. 7/10 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Kobra 11 má novou znělku, která se opravdu povedla...! úvodní Semir podezřívá svojí parťačku z rasismu a vše tomu nasvědčuje... Ta hurá další útěk vězně a honička.. Ten problém na jeřábu a skok z mostu do řeky byl fakt hustý, vč. "jízdy" řekou a následné záchrany... Nakonec se ukázalo, že únos byl nahraný. Teda ten konec byl hustý a kvalitně natočený... Hurá Semir už není ve zkušební době :))) ()

Reklama

Reklama