Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od příchodu Vicki do seriálu se za ní táhne temný stín její minulosti v Dortmundu a podezření z rasismu, její jednotka tam bezdůvodně fyzicky mučila černocha Mo Agulu. Oddělení vnitřních záležitostí má teď případ prošetřit, a právě před prvním slyšením provede Vickiina bývalá jednotka vedená Leitnerem, ve které je také Vickiin chvíli expřítel, chvíli přítel Marc, razii v dortmundském přístavu, a v Agulově skřínce se najde pět kilo kokainu. Vicki nepochybuje, že mu drogu podstrčili. Na Agulu je spáchán atentát, v bytě mu bouchne plyn, je v nemocnici a Vicki tam dorazí právě ve chvíli, kdy tam přichází Leitner se svými lidmi (bez Marca), zjevně proto, aby Agulu dorazili. Vicki s Marcem Agulu z nemocnice unesou a ukryjí ve starých lázních... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S25E06! Název v překladu: Dlouhá cesta. Vicki tu tentokrát dohání její minulost, jak její expřítel, tak její bývalý šéf, tak i ti bubáci, které dřív naháněli. Vicky nakonec postřelí při závěrečné akci právě do ledvin, což ji bude pronásledovat až do posledního dílu série, a je z toho rázem docela slušně proakčněný díl. 7/10 ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý námět a provedení... Vicki konečně pochopí co jsou její kolegové za náckové... Jinak slušné přestřelky, ale ten policajt na tom jeřábu buď byl blbej či slepej :))) jasně, že to měl v scénáři, ale i tak... Na konci je Vicki postřelená, ale vše skončí tak jak má.... (bohužel, zatím poslední díl v ČR) ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama