Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (213)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jak píše Belphegor mezi 3 a 4 hvězdami, ale já to vidím spíše na 3 jelikož většinou filmu je to nuda ten konec je dobrý, ale, že bych za to přihazoval hvězdu navíc se mě nechce. Ženská potká v supermarketu chlápka do, kterého se zamiluje  myslí si, že je to vzájemné, ale on má zájem spíš o její maso. Pokud čekáte nějaké kanibalistické hody zklamu Vás nedočkáte se a gore kromě ukousnutého penisu, který ani neukážou taky není. Konec už je divný jelikož s amputovaným penisem by vykrvácel a daleko nedošel navíc jedna postava zde z neznámých důvodů zmizí a neřeší se to. 60 procent ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Film, který asi hlavně nejvíc může někomu sedět tou vlnou. Ojedinělá věc, kdy prostě sedne soundtrack, herecké výkony a styl jakým je to pojato. Finálový dojezd sice není nijak výjimečný, ale příběh je nějak v pořádku i relativně originální, ale nějak se to sešlo. Klasicky jediné co, tak konec klasicky opět působí jako hovno, kdy svobodné ženy utíkají z područí mužského uzurpátora a jeho submisivní manželky, co se sklonila před patriarchátem. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Přímo delikátní film :-D. Je to parádně natočený. Kameraman Pawel Pogorzelski potvrzuje, že patří mezi ty nejzajímavější kameramany současnosti (viz. Hereditary a Midsommer). Má to parádní herecké duo. Sebastian Stan je přímo ďábelský a je hrozně super ho vidět úplně jinak. Dokazuje, že dokáže zahrát cokoliv. Daisy Edgar-Jones se stává mojí oblíbenou herečkou a zatím, kde jsem jí viděl si mě vždycky kradla pro sebe. První polovina je skvělá, ale ve druhé bohužel scenárista chtěl z toho udělat zajímavou podívanou, ale najednou se mu to rozpadlo. Nesedl mi závěrečný akt. Ale to je čistě moje věc, pro některý bude finále zážitkem, který z hlavy chvíli nedostanou. Spokojenost a musím doporučit ostatním, kdo film ještě neviděl. 7/10 ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Úvod veľmi dobre, taká príjemná, neškodná romanca. Zhruba po polhodine sa tón celého filmu zmení a začne pravý psycho teror a je to super. Sebastian Stan, vyzerá ako psychopat aj v civile, takže jeho výkon oceňujem. Pomerne mrazivá atmosféra, sem-tam prešpikovaná dákym tým čiernym humorom. Naozaj nie je jasné, ako to môže celé dopadnúť. Bohužiaľ dopadlo to tým najhorším možným spôsobom a záver celého filmu pôsobí neskutočne amatérskym dojmom a scenáristickou katastrofou. Škoda, s iným záverom by sa mohlo jednať o kultové dielko, takto z toho cítiť iba premárnený potenciál. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kanibalismus sice není zrovna můj šálek kávy, ale tahle černohumorná hororová romanťárna docela slušně funguje.Mohlo to být dokonce ještě lepší, kdyby se tvůrci sami nepřipravili o moment překvapení (stačí vidět poster) a trochu to nezkrátili.Skoro dvě hodiny je na takovou poměrně jednoduchou hříčku docela dost...70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama