Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (209)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kulinářská romantika k MDŽ. Sebastian Stan tančí kuchyní a naklepává maso k večeři... Milý randící základ utnou stylové úvodní titulky a přenastaví hru na nezvyklé pojetí obchodu s bílým masem. Daisy Edgar-Jones bude muset skousnout pár věcí jestli chce aby nově navázaný vztah přežil(a). Pěkná hudba, stylový vizuál, navíc skvělé vtipy o jídle. Konec je malinko předvídatelný, ale výslednou chuť to nezkazí. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(32/2022) / Tak po celkom pozitívnych komentároch som bol celkom zvedavý na tento neznámy filmík z produkcie Hulu. Ako aj pri komentári na nový Scream, aj tu musím povedať, že tieto mačkopsy mi vôbec nevyhovujú. Aj tu máme pokus o kombináciu hororu a komédie, len nie úplne vydarený. Tie žánre sa totiž nespojili, skôr raz sledujeme horor, potom zase na chvíľu bizarnú komédiu a tak dokola. A pritom na čistokrvný horor by to bol skvelý materiál. Vlastne nakoniec ani neviem čo chcel film sprostredkovať, na komédiu je to málo vtipné, na horor zúfalo bez napätia. Herci chvalabohu super, tu nie je čo vytknúť. Toto dostať do pazúrov Japonci, končím s mäsom nadobro. Zúfalé čakanie na poctivý, hnusný horor pokračuje. (5/10) ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. 7,5/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak, a teď k tomu mám napsat komentář... Já jsem měl s tímto filmem na jednu stranu problém, protože mě na rozdíl od jiných nepřitahuje násilí na ženách, ale na stranu druhou jsem sám sebe přistihl při tom, že se místy usmívám nad použitým humorem. A teď si nejsem jistý, jestli se už ze mě stává nenávratně narušený jedinec, nebo jen tvůrci zkušeně cílili na cynické svině (kterýmžto tvorem jsem už velmi dlouho). Doufám v druhou možnost, ale pro jistotu se budu radovat nad tím, že jsem jakožto kripl dokonale neschopný stát se kanibalem, a nad tím, že sám vypadám už na pohled nejedle. Jelikož v dnešní době jeden nikdy neví... / Poučení: Vždycky se zajímej o původ masa. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, pomerne nápaditá vecička. Ja to stále hovorím, láska je nebezpečná vec :D Famózne psycho dialógy a slušné herecké výkony hlavných protagonistov, ťahajú tento počin k vyšším číslam, a treba dodať, že: zaslúžene. Ja osobne som však nie presvedčený, že to mnohých pre svoje pomalé tempo ohúri. Jednoznačne mi chýba žáner dráma, ktorý by mal byť prvý v poradí medzi menovanými. Silnejšie tri - nedá sa svietiť, iba námet nestačí, pričom úplný záver, ktorý konečne preberie z polospánku, sa dal taktiež očakávať. Hlava mi taktiež neberie tie idiotské rozhodnutia postáv, ktoré kazia celkový dojem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama