Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokuro-chan je andílek pocházející z budoucnosti. Se svým kyjem Excalibolgem přichází ochránit školáka Sakuru, jehož se chystá zabít jiný anděl – dívenka Sabato-chan. Sakura s pedofilními sklony totiž v budoucnu vynalezne způsob, jak zachovat všechny dívky ve věku 12 let a tomu je třeba zabránit! Bůh tedy vysílá vraždící andílky, kteří mají Sakuru zabít dříve, než dokoná své dílo a z ženského pokolení stvoří zástup roztomilých školaček. Dokuro-chan se jeho vůli vzepře – je totiž přesvědčena, že tomu lze zabránit i bez zabíjení Sakury. A ačkoliv Dokuro-chan Sakuru chrání, i tak jí občas ujedou nervy a milého školáka mázne přes hlavu palicí, která umí život brát, ale i vracet. Sakura má navíc kromě neustálého umírání i jiné problémy – tentokrát milostné. Doma má sice spanilou Dokuro, jeho však láká spíše spolužačka Schizuki… (Natascha)

(více)

Recenze (47)

yenn 

všechny recenze uživatele

Poprvé mi první dvoudíl díl přišel opravdu střelený a vtipný, ovšem zbylých šest epizod už za moc nestálo, jelikož s výjimkou několika světlých okamžiků jsou v nich střelenost i humor hodně jednotvárné. Podruhé už nepobaví ani první část. Nuda. Nejlepší pasáží je úvodní znělka. 3/10 ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zhruba dvě minuty po začátku prvního dílu jsem se začal řezat smíchy a vydrželo mi to až do konce dílu posledního. Úvodní titulky patří do truhličky se zlatou rytou destičkou "best of perversion", a zbytek seriálu na tom není o moc "hůř". A když napíšu, že po tomhletom už fanouškům anime nikdo nemůže věřit, že nejsou pedofilové, těžko vás můžu přesvědčit o tom, že sex v Dokuro-chan není to hlavní, dočkáme se i pěkně ujeté politické satiry, freudovské verze Kafky a ještě něčeho navíc. Nicméně přesvědčování a vysvětlování je na nic, TOHLE SE MUSÍ VIDĚT!!! A hlavně slyšet... Největší anime úlet, jaký jsem viděl; podle mě by si zasloužil pořádný a v duchu seriálu švihlý konec, ne ten co je k dispozici, ale člověk holt nemůže mít všechno co chce;) Pokud to nebude první anime co v životě uvidíte, garantuju vám p(r)ožitek vyjádřitelný hodnocením 90%. PS:Dost pomůže, když si na wikipedii projdete sekci "trivia", spousta sov, které nejsou tím čím se zdají být, pak ukáže svou pravou tvář;) A to je opravdu všechno, tak piru piruuuu!:)) ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prehnané a nadnesené hodnotenie. Dokuro-chan je odporná, nesympatická postava. Prvú časť som ako tak zniesol, sem tam som sa pousmial, ale v ďalších častiach to už bolo pre mňa utrpenie. Opakovanie stále toho istého a žiaden posun. Násilie vo filmoch môže vtipné, nevravím že nie, ale v tomto anime je maximálne trápne. Po svojich prechádzkach anime svetom prichádzam na nádherné veci, ale toto mi ukazuje, že aj v anime je bordel. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Ok... ok... No... jaký je další stupeň slov ujetý, ulítlý, šílený a střelený? Nevím jak jinak to popsat :) Trošku mi vadil občasný "záchodový humor" ala scénky se zvracením a průjmem :) To se podle mě moc nehodí :) Naopak zase krvavá jatka - andělsko ďábelský smích a následné zaklínadlo Pipiru piru piru pipiru pi! nemá vůbec chybu :) Jo a ještě...Intro song při úvodních titulcíh je děsivě návykový i když jej uslyšíte prakticky jen čtyřikrát... "Bokusatsu tenshi chishibuki doku doku Dokuro-chan... Bokusatsu tenshi shinzou doku doku Dokuro-chan..." Perfektní :) ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt sila, úleťárna najväčšieho kalibru. Ak by som tento seriálik mal nejak zaradiť do kontextu iných filmov, vyzeralo by to asi ako "kombinácia Terminátora, American Pie a Kill Bill jednotky v úžasnom anime háve". Znie to divne? To je nič oproti tomu, ako to vyzerá. Jaj, a je to BOHOVSKY zábavné :-)))))) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama