foto

Hitomi Nabatame

  • nar. 4.8.1976 (42 let)
    Sado, prefektura Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tagatame no Alchemist
2017 Kono subarašii sekai ni šukufuku o!
Kono subarašii sekai ni šukufuku o! 2: Kono subarašii geidžucu ni šukufuku o!
2016 Noblesse: Awakening
Pokemon The Movie XY&Z: Volcanion to karakuri no Magiana
2015 Kamen Rider × Kamen Rider Ghost & Drive: Čó movie taisen genesis
2014 Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
Ikkitósen: Extravaganza Epoch (TV film)
2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Šinrjaku!! Ika musume
2011 Carnival Phantasm: EX Season
Ikkitósen: Šúgaku tóši keppúroku
2010 Prism Magical: Prism Generations!
2009 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus – Čókoku no džikú e
2008 Harukoi otome
2007 Ičhigo marshmallow
2005 Ichigo Mashimaro Episode 0

TV seriály

2019 Maó-sama, Retry! (TV seriál)
2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Dies Irae (TV seriál)
Spirit Pact: Jomi no čigiri (TV seriál)
2017 Dies irae (TV seriál)
Kono subarašii sekai ni šukufuku o! 2 (TV seriál)
Two Car (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Bůh žehnej tomuto nádhernému světu (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Lostorage Incited Wixoss (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Taboo Tattoo (TV seriál)
Ója-san wa šišunki! (TV seriál)
2015 Etotama: Eto tamašii (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Nisekoi (TV seriál)
Njamen (TV seriál)
2013 Danči Tomoo (TV seriál)
Dokidoki! Precure (TV seriál)
White Album 2 (TV seriál)
2011 Persona 4 The Animation (TV seriál)
Sandžussai no hoken taiiku (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Fortune Arterial: Akai jakusoku (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
2009 Asu no Joiči! (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál)
2008 Blue Dragon: Tenkai no šiči rjú (TV seriál)
Candy Boy (TV seriál)
ChäoS;HEAd (TV seriál)
Mnemosyne: Mnemosyne no musumetači (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Kenkó zenrakei suieibu Umišó (TV seriál)
Kótecu sangokuši (TV seriál)
Mušiuta (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Coyote Ragtime Show (TV seriál)
Muteki Kanban Musume (TV seriál)
Ray the Animation (TV seriál)
Renkin sankjú Magical? Pokán (TV seriál)
Strawberry Panic (TV seriál)
2005 Futakoi Alternative (TV seriál)
Gokudžó seitokai (TV seriál)
Ičigo Marshmallow (TV seriál)
Karin (TV seriál)
To Heart 2 (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Elfen Lied (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
Gantz (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Ninin ga šinobuden: The Nonsense kunoiči Fiction (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Maburaho (TV seriál)
Onegai Twins (TV seriál)
Šingecutan cukihime (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace