Reklama

Reklama

Odvážná hyena 2

  • Hongkong Fearless Hyena Part II (více)

Obsahy(1)

Lung žije se svým otcem, od kterého se naučil dokonale ovládat bojová umění. Netuší však, že otec se skrývá před členy znepřáteleného klanu, jehož stoupenci mají jediný cíl – zabít všechny své protivníky. Mezi ně počítají i Lunga. Čeká ho obtížný souboj s nejsilnějšími nepřáteli, s jakými se kdy setkal. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj toto pokracovanie hyeny je zabavne a plne bojovych umeni. Najzabavnejsia cast bola s tym pocitadlom, ked majitel krcmy povedal, ze je to predchodca kalkulacky:) Je vidiet, ze tento film zaplnili zabavnymi dialogmi. Dalsi kung fu film kde maju chlapi obrovske obocie a vlasy rastuce az na licach,,,he he ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

jakmile se na scéně objeví Lo Wei, přibyde patos a zmizí humor, on bohužel funguje jako nasprosté anestetikum jackieho poetiky, a to už od těch dob, kdy z jackieho chtěl násilím vypěstovat tupý klon Bruce Lee ... naštěstí se jackie nakonec vzepřel nejen jeho pokusům, ale i tomuhle tupému filmu, jen nechápu, proč na to v roce 83 ještě vůbec přistupoval. ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

V pohodě film akorát se mi zdálo, že scéna kde Chan chytá nejrůznější havět byla převzatá z "mladýho mistra" a hlavní hudební motiv zazněl už v serii "bláznivých misí". To, že Chan odešel před dokončením filmu je hodně patrný ze střihu jednotlivých scén, který né vždy na sebe navazují, ale je to koukatelný. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Wei Lo je břídil a jeho vedení Chana nikdy za moc nestálo. Jedna vtipnější scéna nezachrání chatrný děj, kde si navíc při závěrečné rvačce tvůrci půjčili spoustu scén z minulého dílu. A udělali to tak nešikovně, že si ani nevšimli šátku na hlavě záporáka. Takhle došlo k tomu že v jedné scéně má šátek červený, aby v jiné měl zase černý. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

No to zas bolo! Moje kung-fu je lepšie než tvoje... UÁÁÁÁ... aj tak by sa to dalo opísať. Kryštalicky čistý, totálny zmätok, v ktorom sú jednotlivé scény pozliepané len tak halabala, v jednu chvíľu dvaja čuráci každého mlátia, v druhej sa už na scéne pitvorí tlupa kreténov a rozohrávajú akési improvizované pokusy o humor. Hudba je vykradnutá z niekoľkých filmov ( moje meno je nikto, bláznivá misia, vtedy na západe ) a vrcholom je záverečná bitka dolepená z predchádzajúceho dielu ( to preto sa okolo bojujúcich hrdinov povaľujú telá ktoré by tam nemali byť ). Anie nie tak film ako skôr koláž záberov ktoré sa podarilo režisérovi splašiť. Pozoruhodný je plne automatizovaný dom jedného z protagonistov, len ťahá za šnúry a všetko ide samo. PS. aj ten obraz je rovnako hnusne nazoomovaný ako v jednotke, čo dokonáva neprehľadnosť tohoto patvaru! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Jackie Chan odešel od filmu před jeho dokončením, a proto byly ve zbytku filmu použity záběry z prvního dílu a záběry z dublérem. (CrypzzXD)
  • Jackie Chan (Chan Lung) bol po vypovedaní zmluvy pri natáčaní vraj vydieraný Triádami. Svoje vydieranie sa pokúšal zastaviť neúspešne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama