Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina rebelantských poldů se rozhodne zničit místní podsvětí. Když získají informaci, že na cestě je obrovská zásilka výbušnin, přichází jejich chvíle. Plán je připraven a tak může začít akce plná napětí a drsného bojového umění, ve které jde o život. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Zvráceně dokonalý monument všech negativ a nectností, které ulpěly na hongkongských akčních filmech po roce 1998. Velice slabé jsou bohužel i samotné akční scény (které mají sloužit jako hlavní atrakce) a ne jen "ta omáčka kolem". Může za to především příliš rychlý a chaotický střih zachycující pouze fragmenty pohybu, což bohužel vede k nepřehlednosti prostorových vztahů mezi figurami a ke snížení vizuálního účinku akce na minimum (rozhodně nejde o zběsilý typ střihové skladby a la Quantum of Solace, která je sice také nepříliš přehledná, ale zato velice imerzivní). ()

kishi_SO odpad!

všechny recenze uživatele

ale no tak!! To myslite vazne s tym hodnotenim?!. Od zaciatku to je take trapne, ze som to musel sledovat spoza vankusa a hanbit sa za nich. Mimika, gesta, akoze vtipy, narazky a vlastne samotny pribeh, herci, akcne sceny, choreografia, proste vsetko vsetko je tu zle. Par vynimiek by som mozno nasiel v zavere filmu, ale hruuuuza. Ani zaverecne Jackieho cameo to nezachranilo, co inak Jackie Chana mam velmi rad. Nechapem ako moze Benny Chan nakrutit akcne filmy ako Pomstitel bez mena, ci Akcia nemluvna, a pritom mat na konte TOTO!! ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem zklamání.Projednou jsem se řídil nabušeným bukletem a přítomností jackieho Chana jak e filmu tak i v jeho přípravách.Pravda je taková,že jisté kvality film rozhodně má,ale zároven má v sobě plno hluchých míst,které někdy převelice nudí.Soubojů zde rozhodně není tolik,jak jsem puvodně čekal.Jackieho pár minut ke konci snímku mě také nepobavilo tak,jak se zřejmě předpokládá.Zde se prostě jedná o další tuctový akční sníměk,kterých je ve světě moc. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taky predchodca Invisible Target, ktory tiez reziroval Benny Chan. Cize akcny thriller o troch mladikoch, ktory vysetruju nejaky pripad. A jedneho z nich hra znova Nicholas Tse. Dalsimi su Stephen Fung a Sam Lee. V prestrojeni patraju po priekupnikovi zbrani, ale cele sa to skomplikuje, kedze aj zaporaci sa vzajomne podrazaju a maju medzi sebou nevysporiadane ucty. Jedneho z nich hra Daniel Wu. Proste taky ublizeny chudacik. Pojatie postav, ktore sa spravaju miestami pubertiacky to dost zraza dole. Na tych "duchaplnych dialogoch" spolupracoval aj pekelny Bey Logan, ktory tu ma aj cameo. Na konci sa na par sekund mihne aj Jackie Chan, ktory to nielen produkoval, ale jeho kaskadersky team vypomahal aj v akcii, takze prevedenim je väcsinou v jeho oldschoolovom style. Je jej tu dostatok. Hlavne krvavych prestreliek a aj niekolko velkolepych vybuchov. Len obcas vybuchy kazia ocividne slabsie triky. Bitky su kratsie s jednoduchsou choreografiou a miestami dratovane, ale dockame sa niekolkych pekne tvrdych padov. V jednom z nich za Erica Tsanga zaskakuje maly chudy blondak Bradley James Allan. He,he. Celkovo to je taka prijemna jednohubka, ktora v ziadnom ohlade neohuri, ale kto ma rad 80/90tkove HK akcniaky, tak sa docka solidneho nadpriemeru. 6/10. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Jet Li, Jackie Chanech a podobných je vidět, že Hong Kong, Čina atd nemají jen je, ale kung-fu (bo karate či co tam předvádí), tam umí takřka kdokoliv. Včetně 3 flákačů a jedné flákačky. Resp. mladých studentů policejní školy. Vyhozených. Zkrátka - nic co by jsme neviděli v tisíci jiných filmech. Potěší miniaturní rolička Jackie Chana (asi 10 sekund, dvě věty :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama