foto

April Parker-Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Osudová ztráta
2011 Have a Little Faith (TV film)
2007 Spider-Man 3

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
What's So Funny About Truth, Justice, and the American Way? (S04E13)
Menagerie (S04E12)
Suspicious Minds (S04E10)
2018 Doktoři (TV seriál)
Obětní beránek (S01E11)
Krize identity (S01E04)
Supergirl (TV seriál)
Bunker Hill (S04E08)
Call to Action (S04E06)
Parasite Lost (S04E05)
Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
Courage (S05E09)
Honor (S05E08)
další epizody (10)
2017 The Fosters (TV seriál)
Doors and Windows (S04E14)
2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
A Time To Spill (S04E05)
Another One Wipes the Dust (S04E02)
2015 Ničemové (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
Mama's Here Now (S01E13)
She's a Murderer (S01E12)
Hello Raskolnikov (S01E10)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Us Against the World (S01E16)
Padre (S01E15)
Things Unsaid (S01E13)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Závody v dobývání (S01E02)
The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
další epizody (4)
Skandál (TV seriál)
Truth or Consequences (S02E12)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Životní zkouška (S01E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Něco hezkého tam doma (S04E10)
2007 Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace