Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Slabší série a tak trochu netradiční. Když se řekne Kdo přežije tak si alespoň já představím pobřeží nějakého tropického ostrova a ne buš v srdci Afriky. V této sérii se konal první twist, což znamená, že si kmeny prohodily své členy. To do značné míry změnilo ráz hry, Ethan si vyhrát zasloužil mnohem víc než Kim, která zůstalo tak dlouho ve hře jen díky již zmiňovanému twistu. Nejlepší výkony předváděl Lex, který skončil těsně za branami finále. A pak tu byl Brandon ... Jak moc já ho nedokázal vystát :D 65/100 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR možné SPOILERY***Celkem 70%***TV/// Soutěžící 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: jednoznačně vynikne krásné africké prostředí a místní fauna, pro mě trochu nostalgie, protože tato epizoda byla před deseti lety mojí první, vítěz Ethan Zohn a pár záběrů, které jsem si pamatoval již z dřívejška (Clarence a jeho fazole, prohození členů, Ethan mezi dětmi) MÍNUS: po druhém shlédnutí a s odstupem deseti let musím uznat, že se skutečně jedná o jednu z nejslabších a nejméně zajímavých řad, vlastně mě to občas i nudilo a to je co říct, oblíbených postav jsem tu taky moc nenašel./// Shrnutí: Bez vody, tak by se dala charakterizovat tahle řada. Soutěžící s ní mají největší problém a nejhůře si ji obstarávají, bohužel (a pochopitelně) se tu musíme obejít i bez vodních soutěží a je to poznat. Alespoň že můj favorit vyhrál./// PS: Nostalgie je potvora, původně jsem této řadě dal 5 hvězdiček. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výborná řada. Afrika je nádherná země a chtěl bych zažít stejný zážitek jako samotní soutěžící. Nejoblíbenější hráči: Lex, Ethan. Lexe jsem si oblíbil hned na začátku. Vyzařovalo z něj charisma a prostě mi byl sympatický. I když se mi v půli hry moc nelíbilo jak řešil tu jednu věc, tak přesto ho obdivuju. Uměl tu hru hrát hodně dobře. Ethan byl takový tichý a bral všechno v klidu a podle mě hrál čestně. Byl jeden z nejsilnějších hráčů společně s Lexem. Nejbláznivější hráč: Lindsey. Kelly se nakonec taky ukázala jako dobře šáhlá. S vítězem jsem spokojen. ()

skaza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi nápaditá reality show...myslím si, že Afrika bola najťažšie sústo pre súťažiacich spomedzi ostatných kontinentov, na ktorých prebiehali ďalšie série ..nechýba množstvo intríg, hlad, nebezpečenstvo, spojenectvá založené na klamstvách........vrelo odporúčam sledovať s miskou dobrého jedla,ináč je možné,že "skoro zomriete" od hladu ako tých 16 stroskotancov :-D ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvních sedmi sérií stojí tato někde mezi výtečnou Austrálií, Amazonií a Perlovými ostrovy a nejslabšímí sériemi vůbec - Thajskem a Markézami. Hra jako taková příliš záživná není, nicméně různorodá individua tomu dodávají na zajímavosti. Navíc prostředí africké savany s africkými zvířaty, mezi kterými soutěžící přežívají, tomu také zvedají laťku. Final Four a celkový vítěz je oproti následující markézské sérii jako nebe a dudy, za což palec nahoru. Výborně pobavil především chovatel koz - skvělé představení Velký Tome. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • První série, ve které proběhlo promíchání kmenů před sloučením. (Zix.)
  • Ethan Zohn je první profesionální sportovec ve hře, dříve hrál fotbal. (Zix.)
  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)

Reklama

Reklama