Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chow (CHOW YUN-FAT) se snaží žít slušným životem - jak to jen u vyhazovače v bangkokském nočním klubu jde. Jeho přítel je ale v průšvihu: má dluh u lichváře, u kterého se dlužit opravdu nevyplácí. Aby ho Chow z problému vysekal, naplánuje s místními mafiány přepadení kamionu s pašovanou municí. Ale při akci se má stát jedna věc, o které Chow neví - má při ní zemřít. Boj o život a čas odplaty nadchází... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Juto 

všechny recenze uživatele

Jednorozmerné postavy sú jednou z najväčších slabín tohto filmu. Ale zas vyniká skvelými prestrelkami a bojovými akčnými scénami. Réžia Ringo Lama je vynikajúca. Má solídnu estetiku pri zostavovaní scén a vytvára štýl akcie drsnou silou. Najviac cool scénou z tohto filmu je klubová prestrelka. Nechýba ani pár pyrotechnických scén, ktoré sú tiež celkom výnimočné. 7/10 ()

haj 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej Hong Kong, ne jako většina těch vyměklotin, co se tam natáčejí dneska. Chow Yun-Fat je jako vždycky skvělej, stejně tak Simon Yam. Krom toho jsme dostali možnost zjistit, že Ringo Lam umí natáčet nejen špatný filmy s van Dammem (i když Max. riziko tak špatný není), ale i filmy, kterými se inspirovala řada dalších režisérů, včetně Tarrantina. Jinak doufám, že čeští distributoři budou takhle pokračovat dál. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co je na tomto tak propagovaném filmu kultovního. Je to mix trapné komedie a krvavé akce. Akce není ani nijak moc propracovaná, kamera je hodně béčková, choreografie žádná, Chow Yun-Fat je tvrďák, ale film neutáhne. Ovšem nejhorší na celém filmu je uvřískaná ženská a její nenasytnost sexu. Vůbec celý film je hodně zaměřen na sex, a to mi do tohoto typu filmu vůbec nesedí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ringo Lam asi v najlepšej forme. Lietajúce guľky pred rokom 2000 neboli práve bežnou záležitosťou, navyše tu nejde len o efektnosť ale viditeľnosť projektilov má aj logický význam. Tváriť sa, že ide o adaptáciu Starkovho Lovca (ODPLATA, BEZ OKOLKOV) by bolo trochu odvážne, ale ide o jeden z tých zaujímavejších revenge filmov. Oproti kultovému ZABIJAKOVI je tu akcia lepšie a prehľadnejšie natočená... ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv do Killera to má docela daleko, stejně hodnotím tento film hodně vysoko. Yun-Fat Chow je prostě supetřída a jsem přesvědčen, že bez něj by byl Full Contact jen béčkovým filmem o kung-fu. Plný počet film nedostane, neboť konec se mi zdál až moc otevřený a hodně zvláštní. Jinak ale zcela bez problémů! Lepší 4! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno