Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové skupinky si uvědomí, že démon jde po Alex, a tak na ni dávají pozor. Zapomenou ale na to, že v ohrožení může být i někdo další. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí epizoda přinesla pořádnou porci akčního sportování (běháním počínaje a různými fyzickými interakcemi konče), přesto jsem nedokázal najít důvod pro třetí pěticípou. Nemusím ani dlouho přemýšlet, proč tomu tak bylo; já jsem se totiž i přes dvojici rozpumpovaných rusalek silně nudil, protože byl děj sice akční ale jinak o ničem. / Poučení: Moderní taneční choreografie nejsou nic pro mě ať už s hnojem nebo bez. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielenže sa ani táto režisérka netají tým že k vysokoškolskému diplomu sa prešukala, ešte to celkom bez hanby zapracuje do konverzácie postáv v pozadí...a tak potom vyzerá naše školstvo a zdravotníctvo, o ďalších odvetviach ani nehovorím. Ale za sukuby, alebo teda ich podčeľaď rusalky opäť zhovievavé 3*, aj keď 40 ročná režisérka o ktorú už nemá nikto záujem oprieť ani bicykel by mohla priniesť do epizód aj trochu deja. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rusalky v akci a docela se holky činili, ale sakra, co děj, ten se někde zasekl o sprostí retardovaný hlavní postavě se nemá ani cenu bavit, ale vymítání s hnojem,bylo docela fajn. Když si vezmeme ještě vyvolání dalšího slušně vypadajícího démona, či co to je, tak se to dalo v pohodě zkouknout. Vizuál je celkem fajn. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela animální rusalky. Seriál na mě zatím působí jako Buffy, zabíječka upírů (nebo jak sten starej seriál jmenoval), ale celkově to má hezčí vizuál. Chtělo by to více gore. ()

Reklama

Reklama