Reklama

Reklama

Ke štěstí

(pořad)
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2022, 12x26 min

Obsahy(1)

Dobré fungování člověka po stránce tělesné, psychické i sociální, je dnes velkým společenským tématem. Ve dvanácti dílech se autorka a moderátorka pořadu, Klaudia Zusková s protagonisty – manželi Magdou a Jiřím – vydává za odborníky na otužování, pohyb, mezilidské vztahy, motivaci, spánek, emoce, práci, volný čas, výživu, přírodu, sebepoznání a spiritualitu. V pořadu přitom tvůrci nehledají univerzální odpovědi, naopak kladou důraz na to, že každý člověk je jiný – a ne na každého platí stejný přístup a metody. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl Vztahy o rozboru partnerské komunikace, který mi zklamal. Líbilo se mi jen moudro když jsem v emocich, mám sníženou empatii a nedokážu druheho vnímat. A také to, že často partner říká "můžeš za to, že já se cítím takto" a přitom to není pravda - je to každého zodpovědnost, jak se cítí. Doporučuji si pustit přednášky výborného manželského a rodinného psychologa Jeroným Klimeš na jeho přednáškových stránkách na internetu. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Zvláštní forma "lifestylu", možná i přínosné, s pořadem mám však zásadní problém. Paní Zusková je milá, sympatická a důvěryhodná, jenže ... jenže si vybrala za "kompars" dvojici neskutečně nesympatických zevlů. Ta vyžraná, potetovaná, nepříjemná kráva s vepřovým, oteklým ksichtem a ten její pablb jsou tak odpudiví, že je to pro mě nekoukatelné. Pokud by pořad měl pokračování v jiném formátu rád se podívám. ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt dostatečně nenaplnil svůj potenciál. Některé epizody byly naprosto bezpředmětné a nicneříkající. Do výuky spíše nedoporučuji. ()

Generi odpad!

všechny recenze uživatele

Křečovitá upocená nepřirozená snaha ukázat, jak prožít život přirozeně. Strnulá moderátorka, nesympatický manželský pár, všechno tak umělé, až mám husí kůži. Ještě odpornější než Všechno co mám ráda, a to je co říct. Česká televize udělala harakiri ()

kinoholik 

všechny recenze uživatele

Není to hloupé, jen prkené a Weingärtnerovi nejsou zrovna sympaťáci, což tomuto formátu neprospívá. Naopak Klaudia by mohla být vycházející hvězdou. ()

Reklama

Reklama