Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

Equilita 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson v komediálnom seriáli? Come on, na tom nemôže byť nič zlé. Pohodová, vtipná jednohubka na lenivé popoludnie. Svižný začiatok, príjemná stopáž, i keď ku koncu sa to už trochu ťahalo a kľudne by stačilo menej epizód, ideálne to spojiť rovno do jedného filmu, pretože 10 minútové epizódy sú už dosť na hrane mojej trpezlivosti medzi prepínaním si na ďalšiu epizódu a príde mi to ako rušivý element. Inak ale zábavný počin a je fajn vidieť, že je Mr. Bean ešte stále v dobrej forme. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ja nebudem veľmi kritický, pretože na rozdiel od všetkých, ktorí dali 2 hviezdy a menej som presne vedel do čoho idem. Nechápem, že oni nie. Je to predsa starý dobrý Bean, len s iným menom a na inom mieste. Ako človeka pracujúceho v stavebníctve ma nový, moderný dom zaujal a tušil som akým smerom sa vydáme i ako nový a pekný dom dopadne...Nič nové ja viem, ale bavilo ma to a deti tiež. Prvý návrh bol: "Deti dnes si dáme 2 časti som unavený..." Dopadlo to tak, že sme to dali na jeden šup všetko, čo svedčí o tom, že nás to bavilo. Mr. Bean je stále vo forme. Jednoduché, nenáročné a úsmevné posedenie, nič viac. Niekedy mám však pocit, že je to o dosť viac než mi dá Thor, wonder women, Capitan America a podobné hovadiny z poslednej doby...Odporúčam sledovať s deťmi, ocenia to. 70%. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

I když jsem byl ze začátku hodně skeptický a můj názor je že Rowan Atkinson je už starý, musím uznat že mu to celekm jde. U několika scének jde poznat že je to natočeno jako seriál a je tam prázdné místo které bylo potřeba natáhnout. Samotná "skeč" by si mohla sama o sobě vystačit na půl hodinky a nebylo potřeba dělat milion věcí navíc, protože to přesně bylo geniální na Beanovi. Krátké, úderné a perfektně vypointované. Tady se díváme na moc dlouhý úvod, po něm moc dlouhý boj s nepřítelem a pak moc dlouhý závěr. Kdyby to mělo řekněme 5 dílů, bylo by to na 5 hvězd. Takhle dávám jen 3. Jde už na Rowanovi vidět že zestárnul. Už mu ty ksichtíky a výrazy tak nejdou. Po neskutečném překvapení v podobě Maigreta, se k takové látce vracet neměl. (jsem zvědavý jakou roli dostane ve Wonkovi) ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti vím, jak může být včela v domě otravná, takže jsem s hlavním hrdinou soucítil i přesto, že je to trochu dement. Rowan Atkinson provádí spoustu stupidních a nelogických věcí, jenom proto, že je opilý touhou ukončit život svého hmyzího soka. A kupodivu je to zábava sledovat. Trevor je podobný postavě Mr. Beana víc, než třeba Johnny English, takže rozhodně nečekejte žádný inteligentní humor. I přes ten předvídatelný konec je to skvělá záležitost, u které se bude bavit celá rodina. 8/10. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Pamatujete film Mousehunt či díl s mouchou z Breaking Bad? Tohle je ono, akorát míň vtipný, i přestože je tu k dispozici Mr Bean, což dokáže v určitých scénách fungovat, ale ne na celém formátu. Je to jen změť gagů rozdělených do devíti krátkých epizod namísto jednoho krátkýho filmu, protože v dnešní době binge-watchingu vám nikdo nebude koukat na film o chlapovi, který nahání po luxusním baráku zákeřnou včelu, z čehož právě moderní dům staví na 80% vtipů, protože všechno funguje na kódy a sensory. Jakože zábavná jednohubka, ale meh. Hodnoceno: 9 dílů ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě si hlavní postava připravuje k snědku zákusek – košíček s červenou třešničkou. Jedná se o odkaz na epizodu Starosti s Mr. Beanem (1991) seriálu Mr. Bean (od r. 1990), kde hlavního hrdinu při pikniku pronásleduje vosa a tento stejný zákusek se v epizodě také objevuje. (R.A.D.E.K)
  • Natáčanie trvalo dvanásť týždňov a prebiehalo v Londýne a Bovingdone. (m.a.t.o.)
  • Trevora (Rowan Atkinson) zavrú do cely číslo 9, čo odkazuje na deviatu časť, v ktorej sa to odohráva. (peetrejr)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno