foto

Julian Rhind-Tutt

  • nar. 20.7.1968 (49 let)
    West Drayton, Hillingdon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slovenija, Avstralija in jutri ves svet
The Rizen
2016 Chubby Funny
2015 Aaaaaaaah!
Dokud nás smrt nerozdělí
2014 Castles in the Sky
Lucy
2013 Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
Rivalové
Wodehouse in Exile (TV film)
Ztracená dáma (TV film)
2011 Hotel
Lizard Boy
Princ a pruďas
2010 Meant to Be
2007 Hvězdný prach
Slečna Marplová: Zkouška neviny (TV film)
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Rabbit Fever
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2005 E=mc² (TV film)
Pod hladinou
2003 Zabijte krále
2001 Lara Croft - Tomb Raider
Sword of Honour (TV film)
2000 Hero of the Hour (TV film)
1999 Notting Hill
Zákop
1998 Bídníci
Kmen
Reckless: The Movie (TV film)
1997 Richard II (TV film)
Svatý
Zítřek nikdy neumírá
1995 Vacillations of Poppy Carew, The (TV film)
1994 Breed of Heroes, A (TV film)
Šílenství krále Jiřího
1993 Zamilovaná princezna

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2015 Drunk History (TV seriál)
The Devil You Know (TV seriál)
Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
Sardines (S01E01)
2013 Blandings (TV seriál)
2012 The Hour (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2011 The Hour (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2008 Crooked House (TV seriál)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
2005 Sunday Pants (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Cestopisec (S03E05)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Clocking Off (TV seriál)
Wilsons, The (TV seriál)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Hippies (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
Reckless (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)

Dokumentární

2007 Sedm epoch rocku (TV seriál) - vyp.
What the World Is Waiting For: Indie Rock (E07) - vyp.
Left of the Dial: US Alternative Rock (E06) - vyp.
We Are the Champions: Stadium Rock (E05) - vyp.
další epizody (7)
1990 Cutting Edge (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace