Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

OJan 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá jednohubka, kde se Rowan Atkinson snaží zneškodnit včelu všemi možnými způsoby. Jo, vcelku to funguje, je to sice předvídatelné, ale rozesměje to a mě to bavilo. Ale i přesto jsem našel pár nedostatků - ta CGI včela je spíš čmelák a k tomu z toho nemusel být seriál tak nešikovně rozdělený na epizody trvající 10 minut, ale mohl s toho být klidně film, ale když už seriál, tak alespoň s delší stopáží epizod. PS: za všechno může ta včela. |70%|, (počet zhlédnutých epizod: 9) ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Trevor Bingley, chcete niečo povedať predtým, než vás odvedú?“ – „No, viete, bola tam včela.“  Not bad. Jasné, druhý Mr. Bean to nie je (aj keď inšpirácia je zjavná), no som rád, že niečo takéto vôbec vzniklo. Bola by škoda, keby Rowan Atkinson už nevyužíval svoj, ako to nazvať, mimicko-minimalistický humor? Jasné, väčšina gagov je predvídateľná, ale aj napriek tomu, ma súboj muža - motáka s CGI včielkou bavil. Akurát nechápem, prečo celovečerný film rozkúskovali na deväť kraťasov. 55 % ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Víte....byla tam včela Máme tady další  otázku lidstva:  Je ten námět debilní nebo úplně geniální? Natočit seriál o odhanění včely?:D Co to je nápad? Na druhou stranu.... ´úplně každý, někdy odháněl hmyz. Hlavně teď na začátku léta je to aktuální. Až mě zase bude otravovat hmyz, už se asi nestane, že bych si na Včelu na mušce nevzpomněl. Jinak je to taková milá jednohubka...jenže s pořád velkým komikem v hlavní roli. Rowan Atkinson  pořád neztratil nic ze svého komediálního úmění, jeho obličej je stále neskutečný a jenom na něm může postavit řadu situací. Možná se to jinak mohlo ještě víc rozbalit, nevím, jak moc do výsledku zasahoval Netflix.  Ale  rád jsem něco takového zase viděl.  Taková skečovka, no. Osvěžující.  Místy evokující i našeho Pata a Mata. Ale nejlepší momenty asi příjdou v konfrontaci s okolím, hlavně policistou. Trevor není provokatér jako Mr Bean, ani egoista jako English. Je to jen nešikovný dobrák, který je někdy až dojemný,. Doufám, že se s panem Atkinsonem ještě neloučíme. Já teda určitě nechci. A taky proto, že mě by na zdelomování toho baráku stačila jedna epizoda. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je späť, komentáre ku seriálom už veľmi nepíšem ale tu som musel. Možno z toho mohol byť aj film. Krásna bodka za produkciou netflixu ani neviem kedy ma tak seriál od nich bavil a potešil. Myslím ako komédiu. Rowan Atkinson na to stále má. A rovnako ako ja nemusí včely. Primeraná stopáž aj humor. Nemôžem inak ako na plný počet. 5* ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti vím, jak může být včela v domě otravná, takže jsem s hlavním hrdinou soucítil i přesto, že je to trochu dement. Rowan Atkinson provádí spoustu stupidních a nelogických věcí, jenom proto, že je opilý touhou ukončit život svého hmyzího soka. A kupodivu je to zábava sledovat. Trevor je podobný postavě Mr. Beana víc, než třeba Johnny English, takže rozhodně nečekejte žádný inteligentní humor. I přes ten předvídatelný konec je to skvělá záležitost, u které se bude bavit celá rodina. 8/10. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Na konci epizody hraje píseň „Keep Moving“ od Jungle. (SONY_)
  • Interiér domu tvorili kulisy postavené v ateliéri, exteriér bol celý vytvorený počítačom. (m.a.t.o.)
  • "Prvý vyrobený Jaguar E-Type" bola v skutočnosti replika vyrobená špeciálne pre potreby filmárov. Rowan Atkinson ju po skončení natáčania odkúpil. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama