Reklama

Reklama

Nech svět světem

  • USA Leave the World Behind (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

V apokalyptickém thrilleru si Amanda (Julia Roberts) a její manžel Clay (Ethan Hawke) pronajmou na víkend luxusní dům i se svými dětmi Archiem (Charlie Evans) a Rose (Farrah Mackenzie). Jejich dovolenou však naruší dva cizinci G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth (Myha'la Herrold), kteří se zničehonic objeví uprostřed noci a hledají útočiště před kybernetickým útokem. Ten je každou minutou silnější a děsivější a donutí všechny přijmout, co jim hroutící se svět nachystá. Film je natočený podle románu Rumaana Alama nominovaného na Národní knižní cenu. (Netflix)

(více)

Diskuze

jopal

jopal (hodnocení, recenze)

pre Vondrs:".... ale jí jediný co zajímá je dokoukat poslední díl seriálu přátelé"...  absolutne dokonale vystihnuta dnesna mladez! 

BY100

BY100 (hodnocení, recenze)

Vondrs

a čo dnes zaujíma dospelých a nieto ešte takýchto puberťákov?

väčšine ľudí je úplne jedno čo sa deje, majú svoj kľud (alebo naopak starosť sa uživiť), plné bruchá (alebo starosť čo do nich) a všeobecne stupídnu zábavu. a že ju zaujímalo len to, ako dopadne nejaký seriál - tomu sa divím úplne najmenej

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. Film som videl zatiaľ "len" dva razy, ale nepochopil som, čo mala znamenať chata v lese. Spätne sa to ukazuje ako slepá dejová ulička (alebo mi niečo uniklo?). Je naznačené, že je z nej perfektný výhľad na dom, na prvé pozretie človeku po rukách prebehnú zimomriavky, predstaví si, že to naberie stalkerovský psychosmer. A ono nič. Dokonca je ukázané miesto, kde zrejme niekto spával. 

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. V správaní zvierat by som nevidel nejaké veľké posolstvo, proste boli zblbnuté udalosťami, s ktorými sa za posledné hodiny/dni dostávali do kontaktu a neboli na ne zvyknuté (zvuky, výbuchy, požiare). Akože Ok, strata plachosti bola divná, ale ja by som si to vysvetlil proste takto. Skôr som nepochopil, akú tabletu vlastne dostal syn. Zázračnú tabletu proti vypadávaniu zubov? Wtf.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

takový trochu chaotycký celej ten příběh na jedný straně hekerskej útok což by člověk chápal nejsou gps satelity tak tu zabloudí tanker na pláž tu se zřítí letadlo napláž tu se zbláznej auta od tesly nakonec to všechno vysvětlí černoch na konci a celekm to i do sebe logicky zapadá ale co jsem absolutně nepochopil bylo to srocování jeleních davů a plameňáci v bazénu divokejm zvířatům musí bejt přece úplně u prdele že nám zkolabovala infrastruktura maximálně se pár kusů vyplaší když nedaleko nich spadne nějaký to letadlo nebo kolem proletí ten dron s letákama ale aby se takhle srocovaly a výhružně na někoho civěly to si pánové režiséři krapet vypujčily ze serálu zoo ne a největší úlet byla na konci ta holka vono se celej svět sere tankery najížděj na pláže letadla padaj drony rozhazujou letáky "SMRT AMERICE" ale jí jediný co zajímá je dokoukat poslední díl seriálu přátelé

na příspěvěk reagoval BY100

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Gyorgy

Spoiler: Nemyslím si.. Mám dojem ta holka chtěla ten seriál vidět, a na konci filmu k tomu měla příležitost.. Mimojine scény s jeleny za mě teda bych to viděl tak, že jakoby byli naštvaní na lidi, co to provedli s přírodou.. Proto se i seskupili a chtěli napadnout tu černošku i Julii R... Zvíře bere lidi jako lidi.. Je jedno kdo z nás ničí..

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Už si dát jen otázku, jestli to všichni stihli do bunkru.. Ale asi jo.. Bylo to ve fázi, kdy se ničili města..

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Co když vám řeknu že si to America hodila sama na sebe a nebo že za tím stojí AI?

na příspěvěk reagoval Kincl

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Spoiler. Ve filmu bylo v podstatě skoro vše vysvětleno. Amerika byla pod kybernetickým útok znepřátelených států. Po té co vznikla naprostá panika,začala občanská válka. Zvířata jsem teda úplně nepochopil.

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

No, ja ty jeleny, resp. zvirata, pochopil tak, ze by si lide meli vzit z nich priklad a drzet spolu (jak ty zvirata).

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Kincl

<"SPOILER"> Že postava něco říká, neznamená, že tomu tak je. Vždyť epilog snímku ironizuje potřebu closure u audiovize (skvěle satirickou tečkou s Přáteli). </"SPOILER">

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ali to říkal ne? První stát odstřihnou, pak "vydeptají" (ty zvuky) a rozjedou falešnou propagandu a třetí část, kdy se lidé začnou střílet navzájem a stát se rozvrátí zevnitř.

na příspěvěk reagoval Bluntman, ramislav

Uživatel Needgray smazal svůj příspěvek.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

I když je to hodně konverzační film, nebylo to špatné. Ale ten konec se mi zdál jakoby useknutý. Mělo to ještě chvíli nějak pokračovat a potom, až teprve měl být konec.

Gyorgy

Gyorgy (hodnocení, recenze)

pop.z.pop

taky jsem se ptal a dle jednoho názoru to mělo být varování pro ty lidi, aby zůstali pospolu a chovali k sobě jako "přátelé". Stejně tak ti plameňáci v bázenu... takový filozofický, ale celkem hezky symbolický. :D 

na příspěvěk reagoval pop.z.pop, rounen

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Pecka :) skvělá atmosféra a kamera. A ty tři fáze, docela pravděpodobný, že by se nakonec národ zlikvidoval sám. Kolikrát stačí sleva na mléko nebo jiné věci a lidé se začnou chovat hůř jak zvířata :) Jinak pokud to bude mít úspěch, tak čekám pokračování. Sice né s touto sestavou, ale určitě nějaká jiná rodina z jiné části USA. 

BIG.NINE.CF

BIG.NINE.CF (hodnocení, recenze)

No podle hodnocení knihy to vypadá docela bledě. 70% lidí defakto nepochopilo co chtěl autor vyjádřit a o co vlastně šlo...

Lijem

Lijem (hodnocení, recenze)

Bude to pecka. Tvůrci geniálního Mr. Robota naprosto důvěřuju!

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama