Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

V celku příjemné béčko, které neurazí. Okoukané téma mi tentokrát nevadilo, leč Gerard to opět tahal svým výkonem. První polovina se prožírá fakt dokonale mysteriózním tempem, ta druhá nás vtáhne do hodně laciného scénáře, u kterého nevzniká žádné napětí a šíleně se táhne. Kamera celkem za nic moc nestojí, ale soundtrack je vynikající byť celej dojem značně zlepší. Doufám, že je to jedinej béčkovej snímek, kterej Gerard natočil, úplně bych si nepřál aby se jeho kariéra táhnula dolu, viz. Bruce Willis. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Konečně dali Žérardovi taky normální civilní roli a je příjemné zase pro změnu vidět něco jiného, než šéfa ochranky/vojáka/žoldáka/spartana. Tohle je přesně takový ten film ze sousedství, bez použití triků a explozí (ta byla ve filmu jen jedna). Napínavě vystavěný scénář a neokoukané ksichty mě pak jen utvrdily v nadprůměrném hodnocení.....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že ten reálnej čas, v kterým se film odehrál, byl jedině k užitku. Neskutečně to krom pár minutek odsýpá. Butler je navíc sympaťák, takže to, aby se zase setkal se ženou bude vaše největší přání. A při sledování tohodle rhrilleru sem se vzpoměl na film J. Mostowa Únos, kterej byl v něčem podobnej, byl ale lepší. I přes to uděluji Goodmanovi pochvalu. 60%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech dost mizerný (i na Butlera) a nudný thriller, který mi připomněl dnes už zapomenutý "Únos" s Kurtem Russelem, který byl po všech směrech lepší. Zde se nic neděje, všichni se tváří vážně jak v seriózním dramatu a nikdo se snad ani nesnaží, aby film bavil nebo dokonce napínal. Ve výsledku, skoro na úrovni nových Willisovek. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Stačilo zmínit „strážníku, omlouvám se za rychlou jízdu, ale jsem v kontaktu s detektivem Patersonem, na pumpě se totiž ztratila moje žena, zkouším ji hledat i sám, jsem ve stresu, tak asi proto jsem jel rychleji,“ než s bouchačkou za pasem a svázaným chlapem v kufru pláchnout do lesa. Jenže Gerard Butler se zhruba právě od poloviny začne chovat jako žáček čtvrté třídy, kupí jedno nelogické rozhodnutí za druhým a divák postupně ztrácí o cokoliv zájem. Jeho letité manželství má trhliny, partneři však o nich vědí a jsou připraveni je řešit, respektive ona si jede utřídit myšlenky do domu svých rodičů. Jenže plány se zvrtnou a hledající Butler nakonec skončí až v opuštěné feťácké varně (nejen) s jedním úsměvným digitálním výbuchem. Takže si k chatrnému scénáři můžeme přičíst ještě celkovou lacinost produkce. Celé to vypadá jak epizoda nějakého televizního seriálu, Butler, kterého si ještě nějaký ten pátek budeme se spokojeným úsměvem spojovat se sérií Pád Bílého domu (než nás úplně otráví), naštěstí tyhle obyčejné chlápky od vedle umí. Jenže je v tom celém tak nějak sám. Béčko, které si toho nepohlídalo docela dost, abych mu mohl šoupnout spokojené tři hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)
  • Skvrny od potu na Willově (Gerard Butler) košili se dramaticky mění, a to bez zjevného důvodu. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste Savannah, štát Georgia. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama