Reklama

Reklama

Jerry a Marge: Tajemství loterie

  • USA Jerry & Marge Go Large (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když důchodce Jerry Selbee objeví matematickou skulinu v loterii v Massachusetts, vydá se se svou ženou Marge na vzrušující cestu za mnohamilionovou výherní horečkou, která má oživit jejich malé michiganské město. Když však sobecký vysokoškolský student systém podvede, musí Jerry najít způsob jak zajistit, aby hra byla spravedlivá pro všechny... Film Jerry a Marge: Tajemství loterie, inspirovaný pozoruhodným skutečným příběhem a s hvězdným hereckým obsazením včetně Bryana Cranstona, Annette Beningové a Rainna Wilsona dokazuje, že dobré skutky skutečně vítězí. (Paramount Network)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Tyler (Uly Schlesinger) nechává své spolužáky vyplňovat losovací karty každý týden Winfall, ale tyto karty jsou opakovaně použitelné a stačí je vyplnit pouze poprvé. Karty lze znovu vyplnit pokaždé, když je Tyler chce hrát. (Johnny.ARN)
  • Každý tiket Winfall má 5 sad tipů, takže na 8 000 tipů by bylo potřeba pouze 1 600 jednotlivých tiketů, nikoli 8 000. Tisk by zabral méně než 2 hodiny (při tisíci losů za hodinu). (Johnny.ARN)
  • Príbeh sa odohral v roku 2003, no študent Harvardu používa laptop Alienware, ktorý sa začal vyrábať až o šesť rokov neskôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama