foto

Larry Wilmore

  • nar. 30.10.1961 (55 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kámoš napořád
Let Me Help You (amatérský film)
2012 Upírky
2011 Untitled Peter Knight Comedy Project (TV film)
2010 Blbec k večeři
2009 Kámoš k pohledání
2006 Inseparable (TV film)
1983 Good-bye Cruel World

TV seriály

2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
Malibu Country (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Totální výprodej (S03E19)
2005 Kancl (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)

TV pořady

2015 Hovory o hvězdách (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2011 On Story (TV pořad)
2010 Rally to Restore Sanity and/or Fear, The (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Nesvá (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Nesvá (TV seriál)
Broken as Fuck (S01E08)
Insecure as Fuck (S01E01)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
2003 Whoopi (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1997 Teen Angel (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
In Living Color (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Láska bolí (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace