Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi


Cvičení dělá mistra (E05)

(epizoda)
  • USA Practice Makes Perfect (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediskou padawanku čeká zdánlivě nezvládnutelné cvičení. (Disney+)

Recenze (12)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vsuvka do Clone Wars, takže se na chvilku setkáme se všemi starými známými. Zamrzí, že Anakina i Ahsoku dabují jiné hlasy, ale těch pár minut... . Sledujeme výcvik Ahsoky zasazený do kontextu pozdějších událostí...sedmé řady CW. Čistě pro radost fandům. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaaa tak proto tak krásně vykryla všechny ty střely v CW:S07E12. Hezkej moment a nádherný prolínání zkrze 3 časový linky, který jsme každej (co viděl Clone Wars) hned poznali. Jen je opravdu škoda toho, že nikde není zpracováno proč a jak chtěla druhej meč. Ano jasně, důvod vím od nerdů, ale škoda, že to tu neni. Hodilo by se to sem. Krásně to ukazuje jak moc byla od začátku lepší bojovnice a měla lepší smysly, než všichni ostatní v jejím věku. Jako teď bezesrandy... Kdo by sakra v 17 porazil 1v1 Maula? Anakin měl pravdu. Ta ofiko zkouška, co udělala rada, byla extrémě snadná a vůbec nezohledňovala to, co se naučila. Ta se učila daleko rychleji a lépe než všichni ostatní a proto byla tak neskutečně silná oponentka pro všechny ostatní a taky díky tak intenzivnímu a těžkému výcviku oproti ostatním, přežila rozkaz 66 i celé Imperium. A to nemluvě o jejím skvělém charakteru. Já jí prostě žeru!__________________ Až po 2. shlédnutí jsem zaregistroval, že při tom tréningu tam hraje její theme. Mega cool. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Anakin dáva svojej zverenkyni cenné rady do života aj keď celkom netradičnými metódami. Ashoka je ale odhodlanú uspieť v zdanlivo neuskutočniteľnej úlohe. Prevedenie: Ashoka je moja Guilty Pleasure a tak k nej nemôžem byť kritický ale po predchádzajúcej časti je táto ozaj slabá a nikam neposúva príbeh. Na druhej strane je celkom zaujímavé vidieť Anakina s jeho padavankou lebo z tohoto prostrednia je natočeného skutočne málo. 80% ()

Juraxin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je epizóda ktorou má asi ako jedinou väčší problém.Prídemi že nám tu príbeh nič zaujímavé neponúka. Je to príbeh o tom ako Anakin trénuje Ashoku inak sa tu podstate nič nedeje. Musím uznať že to nie je zla myšlienka, podstate seriál nám znázorňuje ako je možne že Ashoka prežila rozkaz 66 ale príbeh nám nič iné neponúka. Toto je moje najväčšie negatívum že seriál nám neprináša nič nove. Bol by som radšej keby tato myšlienka bola prevedená inom seriáli vo forme flashbacku. Preto by som dielu udelil episode 3/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • V této epizodě je silné propojení mezi pádem Republiky spojené s rozkazem 66 a výcvikem Anakina Skywalkera. Výcvik Anakina byl pro některé mistryně a mistry příliš kontroverzní z důvodů časové, fyzické a psychické náročnosti. Při potvrzení rozkazu 66 je Ahsoka napadena 501. legií na svém jedijském křižníku. Díky výcviku Anakina, kapitána Rexe a právě zmíněné 501. legie z minulosti se dokázala ubránit a přežit. Můžeme si všimnou naprosto totožných obraných pozic a pohybů, jaké Ashoka prováděla během výcviku. Je tedy ironií, že jí tím Anakin zachránil život. (Veskoslav)
  • Ve scéně, kdy Anakin sleduje mladou Ashoku při tréninku, můžeme v pozadí vidět mladého Kanana Jarruse ze seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014) a jeho mistryni Depa Billabu. (UncleMorty)

Reklama

Reklama