Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Recenze uživatele GejmronCZ k tomuto seriálu (4)

Život a smrt (2022) (E01) 

To je tak nádherný! A tak cute! <3 ()

Sithský lord (2022) (E04) 

Tak tohle je nádherný, epický a smutný. A ta neuvěřitelně krásná hudba na konci? Sakra to je jako vystřižený z Duny! Takovým vedlejším postavám jako je Yaddle, by se mělo věnovat více prostoru a vývoje. Je to škoda. ()

Cvičení dělá mistra (2022) (E05) 

Aaaa tak proto tak krásně vykryla všechny ty střely v CW:S07E12. Hezkej moment a nádherný prolínání zkrze 3 časový linky, který jsme každej (co viděl Clone Wars) hned poznali. Jen je opravdu škoda toho, že nikde není zpracováno proč a jak chtěla druhej meč. Ano jasně, důvod vím od nerdů, ale škoda, že to tu neni. Hodilo by se to sem. Krásně to ukazuje jak moc byla od začátku lepší bojovnice a měla lepší smysly, než všichni ostatní v jejím věku. Jako teď bezesrandy... Kdo by sakra v 17 porazil 1v1 Maula? Anakin měl pravdu. Ta ofiko zkouška, co udělala rada, byla extrémě snadná a vůbec nezohledňovala to, co se naučila. Ta se učila daleko rychleji a lépe než všichni ostatní a proto byla tak neskutečně silná oponentka pro všechny ostatní a taky díky tak intenzivnímu a těžkému výcviku oproti ostatním, přežila rozkaz 66 i celé Imperium. A to nemluvě o jejím skvělém charakteru. Já jí prostě žeru!__________________ Až po 2. shlédnutí jsem zaregistroval, že při tom tréningu tam hraje její theme. Mega cool. ()

Rozhodnutí (2022) (E06) 

XDDDDDDDD Jak ho smázla LMAO. To bylo božský. Já jí tak miluju. Prostě hezká, mladá, silná (jak fyzicky, tak duševně), chytrá a drsná. Škoda, že takové holky existují jen ve filmech/seriálech/knihách a hrách. ()

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama