Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi


Sithský lord (E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistryně Jedi provede znepokojivé odhalení. (Disney+)

Recenze (19)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na to jak okatě Yaddle stopovala Dookua dobré, ale tak tohle ztěží bylo poprvé, kdy se to stalo. Tahle epizoda se odehrává na pozadí Skryté hrozby a tak má atmosféru, zže by se dala krájet. Návrat Neesona a McDiarmida do svých ikonickcýh rolích je vždy vítaný no a Yaddle a její osud je zde popsán velice hezky stejně jako Dookovo dilema. Nemám slov a bezkonkurnečně nejlepší epizoda seriálu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to jsme se ocitli v úplně jiném vesmíru, než byly předchozí epizody. Jako první zmíním naprosto skvělou hudbu, která činům Dooku dodávala na osudovosti. Bezesporu jedna z nejlepších animovaných SW epizod ever. Knihy jsem nečetl, takže mě existence pidi She-Hulk překvapila a trochu mě mrzí, že tvůrci nezvolili jiného Jedi. Malinko směšně vypadala...jako Glum s parukou. Ale i tak jde o vynikající Filoneho práci. Postava Dooku konečně dostala prostor zasvítit. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Majsterka Yaddle je na stope sprisahania a zrady z rádov Jedi. Dooku musí preukázať svoju lojálnosť Sithom a strhne sa súboj na život a na smrť. Prevedenie: Tá scéna pri strome po smrti Qui-Gona, kedy Dooku asi jediný krát ľutuje akú cestu si zvolil bola epická. Na finálny súboj mohli tvorcovia zvoliť niekoho menej komického ako Yodovu sestru z druhého kolena ale aj tak sa na to veľmi dobre pozeralo so zimomriavkami po celom tele. 96% ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle měli vypadat prequely! Geniální epizoda od začátku do konce, drsný a smutný úvod, který je poslední kapkou v Dookuově odchodu z řádu. Mistryně Yaddle avšak cití, že není něco v pořádku. To co se následně rozehraje je perfektní kulminací animace, hudby, příběhu, režie a vizuální tvorby. Ať už vypíchnu nepříjemnou bránu hangáru, která celou dobu v pozadí se na vác nepříjemně směje a následně nabízí zučtování a nebo finální záběr. Skvělá práce a přesně tohle jsem si od seriálu sliboval! 10/10! ()

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V kontextu předcházejících dílů je tenhle zjevením. Zatímco předchozí díly jsou nudné, jednoduché, prosté nápadu a originality, tenhle se vymyká snad vším. Atmosféra je dechberoucí, minimalistická a ponurá. Škoda jen, že předchozí díly nemají obdobnou kvalitu, takže přerod hraběte Dooku není tak dobře vystavěn, jak by asi tvůrci chtěli. V podstatě si stačí pustit jenom tuhle epizodu, ty předcházející jsou jen ztrátou času. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama