Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krutí lovci z města si pro své řádění tentokrát vybrali indiánskou rezervaci. Bojovník Thunder (Mark Gregory) se sice odmítá vměšovat do záležitostí bílých mužů, jeho smysl pro čest mu ale nakonec nedovolí nečinně přihlížet a proti pytlákům zasáhne. Sám proti přesile nemá žádnou šanci a banda ozbrojenců jeho útok vezme jako dobrou záminku pro demolici indiánského tábořiště. Když Thunder neuspěje s náhradou škody u oficiálních představitelů práva, rozhodne se prosadit vlastní zákon, oko za oko, zub za zub. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvoum dilum absolutní propad do sraček. Indijan Tandr je zas neoblibenej a všichni ho chtějí mrtvyho (nedivim se, tim jeho nasranym xichtem jako by mu někdo strčil šíp do prdele iritoval uz i me) Dostane rapla a jde všem ničit nemovitosti aby občané věděli zač je toho indijan. Do toho zas zasahnou sherifove a máme tu další nahaněčku na Tandra. Jenže tentokrat akce tam není skoro vůbec, antitalent na hraní Mark Gregory může jit zas prodávat boty i když s tim jeho nasranym xichtem by neprodal ani dobrý den. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s kolegy. Třetí Thunder začíná sympaticky, zase slušné americké lokace a úvodní honička, ale ve finále vyzní naprosto do ztracena, protože v něm není skoro žádná akce. Pokud teda pominu, jak neúnavně De Angelis zapaluje modýlky domů. Promarněná šance. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Thunder sa nám opäť naštval. Vytáča ho opäť bezprávie a ubližovanie nevinných. Vo filme, ktorý stál pravdepodobne menej ako samotný filmový plagát a pri ktorom sa vyvinulo určite menej úsilia, ako pri tvorbe spomínaného propagačného materiálu. ()

Reklama

Reklama