Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím nevím ale po shlédnutí této naprosté hovadiny kde se neustále opakují fráze a hovadiny typu tuly tuly, Dipsy, Lála, Pó, Tinky Winky atd. Se ptám komu byla tato pitomost určena?Ještě navíc ve vysílacím čase někdy od pěti od rána! Možná tak pro všechny ústavy sociální péče, domovy důchodců, blázince a pro všechny ty kteří třeba jen pracují v noci! Jaké cílové skupině? To chcete mít z dětí naprosté dementíky! Tento film a další podobné už víckrát néé. Ať skončí někde v propadlišti dějin nebo ať je někdo navždy zavře a už nikdy nevyndá. Tento brak který je údajně určena těm nejmenším kterým se to možná líbí, a mi starší to podle nich jen prostě nemůžeme pochopit a objektivně posoudit. Podle dr. Železného který tuto hovadinu vždy tak proslule chválil a vyzdvyhoval do nebes, a vždy nám všem říkal že je to vlastně takový malý-velký večerníček či raníček pro všechny naše vysokoškoláky (nebo alespoň tak oblíbený v této cílové skupině), to mě naprosto vyrazilo dech a zvedlo ze židle. To si myslel že jsou všichni vysokoškoláci tak blbý a nemají svůj vlastní názor! Už nikdy víc a to pro nikoho, děti by za chvíli byli ještě více dementní!!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Teletubbies" - Tinky Winky, LaaLaa, Po a Dipsy - štyry odporné, vtieravé, primitívne, stupidné rasovo a druhovo nezaraditeľné postavičky, ktoré degenerujú myslenie, vývoj a inteligenciu najmenších divákov. Je to absolútne dno detského televízneho vysielania. Len idiot alebo totálny ignorant môže dovoliť pozerať svojim potomkom na túto kreténsku zhovadilosť. Je smutné, že sa tento anglo-americký debilizmus dostal aj na naše obrazovky. Je to odpad! ()

Reklama

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Všimli jste si toho skrytého podtextu?? ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně.'' ,,Ano, půjdeme do jeskyně'' ,,jasně, jdeme do jeskyně'',,pojďme do jeskyně!'' pravily infantilní barevné postavičky a vydaly se kam? Inu, do jeskyně, přeci! ,,A tetí, to se mi tak líbilo, ještě jednou?'' ,,Pojďte, půjdeme do jeskyně. ,,Ano, půjdeme do jeskyně''..... Tak abyste věděli, teta sice jsem, ale to tetí neplatilo na mě. To totiž bylo zahrnuto v jednom díle. Přesně tak! Vše se opakuje! Už jste si všimli toho skrytého podtextu?? ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Éééch. Ááách. Óóóch. Vážně to nejsou zvuky z blízkého SM salonu? Srovnávat to s Krtečkem, jak se o to tu a tam pokouší zastánci této šou, považuji takřka za rouhání. Krteček má vždy jasně vymezený děj, uchopitelné postavy, logický vývoj situace, srozumitelné emoce a odpovídající reakci postav. Tohle je způsob debilizace lidské osobnosti v jejím zárodku. Parta prdelatých beztvarých bezpohlavních kreatur cosi žvatlá a to cosi žvatlá stále dokola. Vychovávat děti? Věnovat se jim, hráti si s nimi, ale NIKDY jim nepouštět tohle. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Budem sa snažiť byť objektívny voči tomuto detskému seriálu. Sú veci, ktoré musím hneď od začiatku skritizovať. Ako fakt, že každá epizóda má minimálne tretinu materiálu donekonečna recyklovanú. Sú to tie isté scénky znovu a znovu a znovu. Okrem toho je celkom otravné, že tvorcovia mohli využiť minimálne ešte 5 minút nového materiálu, keby sa nerozhodli prehrávať videá od detí dvakrát za sebou. Neviem načo tam potrebujú dávať reprízu toho čo sme pred chvíľkou videli. Možno by som sa na to díval inak keby som mal 3 roky, no bohužiaľ nemám. Možno príde deťom fascinujúce pozerať to isté video dvakrát. Alebo možno sa z toho môžu niečo naučiť. Neviem. Nedokážem sa cítiť to mentality cieľovej skupiny. Ale platí, že je to pre mňa problém. Postavičky vedia byť občas trošku otravné. No tam si viem predstaviť, že by to deťom vadiť nemuselo. Koniec koncov, všetci sme ako deti pozerali svoje blbosti, ktorým dospelí nemuseli rozumieť. A keď som niektoré epizódy pozeral, tak vnútorne mi dali dojem, že v tých dobrodružstvách často nie sú zlé myšlienky. Malí môžu dokázať veci, ktoré ani najväčší nedokážu, je potreba cítiť lásku, treba sa hrať bezpečne, veľa dobrého škodí ... a podobne. Takže v tomto si myslím, že tvorcovia to nechytili úplne nesprávne. Jediné čo je fakt problém je to, že "Teletubbies" je tak infantilná záležitosť, že pre rodičov, ktorí budú so svojimi deťmi pri telke sledovať program môžu z toho byť celkom frustrovaní. A potom ešte tá kopa zvukových efektov, ktoré po chvíli lezú na nervy. Čo ma na sérii bavilo? Baby-face slniečko. Neviem prečo. Ale tá predstava je celkom zlatá. Prostredie je celkom okey, Noo-Noo ako živý sloní vysávač je podľa mňa tiež vtipný. A ako som povedal, lekcie pre deti sú tu neni najhoršie. Na niektoré veci sme asi príliš starí. Ale na druhú stranu si hovorím, že keby som mal 3-4 roky, možno by som to hodnotil inak. Ale nemám. Hodnotenie: C- ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • V katolickém Polsku byl seriál vyšetřován pro údajnou propagaci homosexuality. (Zodiak455)

Reklama

Reklama