Reklama

Reklama

Nejnenáviděnější chlap na internetu

(seriál)
  • Velká Británie The Most Hated Man on the Internet
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 43 min (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Odhodlaná matka chce odstranit z pornostránek fotky svojí dcery a pustí se do drsného online tažení proti bezohlednému zakladateli webu, který intimní fotky zneužívá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hunter byl asi slušný hovado a celý dokument stojí k zamyšlení. Je to cca 7 let, co jsem veškeré sociální sítě zrušil a cítím se líp. Nikdo o mě nic neví a já o nikom, v životě by si měl člověk u sebe držet jen ty blízké, co k životu potřebuje. Jeden z důvodu proč nemít sociální sítě a přeci jen když si člověk vylije tlamu, tak to také nemusí vědět celý svět ... ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Amerika je sice země neomezených možností, ale taky omezených lidí. Hunter Moore byl toho zdárným příkladem. Problém tkvěl v tom, že zákon byl na něj v tomto případě krátký a bojovat se proti němu nedalo a vlastně dodnes moc nedá. Jenže jakmile postnete nahou fotku jedné dívky, jejíž matka si nenechá srát na hlavu, tak se sice pomalu ale jistě může začít srát Vám. Začíná tak dlouhý a táhlý boj proti jednomu internetovému praseti a dementovi v jednom. Smutné na tom nejvíce bylo to, že měl spoustu followerů, kteří jej uznávali jako Boha a byli tak ještě větší idioti než on sám. Dokument otevírá hodně otázek jak a jestli lze vůbec do budoucna proti tomuto systému bojovat. ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak dlouho mohlo něco podobného procházet. A ještě horší je, kolik lidí se toho účastnilo a bez váhání tohle psychické znásilňování podporovalo a oslavovalo. Každopádně jinak jde o další výborný dokument od Netflixu, který by se měl pouštět děckám povinně ve škole, aby si to focení odvážných selfieček rozmyslely. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Já tu holku nelituju a v podstatě fandím tady těm "hajzlům" protože tyhle mladé holčiny jim k tomu dávají sami příležitost. Co si jako myslí že se stane když dá na net svoje fotky ? Věřím tomu že kdokoliv kdo by k tomu dostal příležitost by se zachoval stejně. Chápu o čem ten dokument chtěl vypovídat ale ve své podstatě udělal přesný opak a podle mě dal hodně dobrý návod na to jak snadno můžete vydělat peníze. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Z dokumentární minisérie Nejnenáviděnější chlap na internetu mám po shlédnutí velice rozporuplné dojmy. Detektivní linka týkající se krádeže dat a pátrání po tajemném hackerovi je docela fajn, byť mi to nakonec přišlo trochu přetažené za vlasy a v určitých místech nesmyslně zveličené. Stejné pocity mám i ohledně hlavního „padoucha“, o kterém si nemyslím vůbec nic pozitivního, přesto mi přišlo, že dokument v jeho případě zbytečně moc tlačí na pilu, až je to ve finále vcelku kontraproduktivní. První epizoda je na informace asi nejbohatší, ve zbylých dvou se pořád dokola omílají jedny a ty samé informace, nových údajů moc nepřibývá, inkriminovaných záběrů tvůrci zrovna moc nenabídnou, většina je znehodnocena a divák se tak ani nemá šanci explicitně dozvědět, co tak strašného se na síti IAU odehrávalo. Minisérii škodí i fakt, že občas míchá jablka a hrušky dohromady, zejména co se týká jednotlivých účastníků, neboť ne všechny ženy bych já osobně představoval jako oběti. Poselství minisérie je nad slunce jasné a nelze s ním nesouhlasit, kdyby to však tvůrci pojali méně tendenčně a více věcně, působilo by to ve finále mnohem profesionálněji. Kdyby měl dokument stopáž maximálně jednu hodinu, bohatě by mi to stačilo. 4/10. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno