Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co Království vědy porazilo Cukasu a jeho následovníky v Kamenných válkách, se jeho pozornost ubírá novým směrem. Jeskyně, která vytvářela oživující tekutinu, byla zničena a Senku si uvědomuje, že pokud chce přivést zkamenělé lidstvo zpět k životu, tak se musí vydat na druhou stranu Zeměkoule, odkud před víc jak třemi tisíci let přišlo ono zvláštní světlo, které všechny proměnilo v kámen. K tomu, aby se dostal do nového světa, bude potřebovat postavit velkou a odolnou loď a také najít a oživit, díky posledním zbytkům oživující tekutiny, nějakého schopného kapitána, který bude loď řídit. Díky Minami, která se v minulosti živila jako žurnalistka, se Senku dozvídá o ideálním kandidátovi, který se již odmala věnoval řízení lodí a dokáže předvídat sílu a směr větru. Jeho jméno je Rjúsui a do Království vědy přinese kromě svého talentu i mnoho dalších důležitých nápadů, které přípravy na cestu podstatně urychlí.
Tento skoro hodinový filmový speciál k seriálu Dr. Stone slouží jako spojovací článek mezi druhou sérií Dr. Stone: Stone Wars (2021) a třetí sérií Dr. Stone: New World (2023). (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Jedná se vlastně o recap + první dvě epizory třetí série (New World), které studio vypustilo o rok dříve. Představuje nám novou důležitou postavu - budoucího kapitána Rjúsui a další nový vynález - balón. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Senku se vrací zpátky. Tenhle počin navazuje na události poslední série (Stone Wars), kdy tu máme další dobrodružný příběh a novou postavu, která to trochu zase zpestří. Jedná se spíše o takový spojovník, kdy člověk se zase rozkouká o čem to vlastně bylo (není tu klasický review - jen pár ukázek toho, co se vlastně stalo na konci) a přípraví to diváka na nové dobrodružství, které se bude odehrávat v další sérii. Hudba a animace se drží na svém. ()

Reklama

Reklama