foto

Alexandra Castillo

  • nar. 14.6.1971 (49 let)
    Santiago, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Believe Me: The Abduction of Lisa McVey (TV film)
2016 Případ Sloane
2015 Bark Ranger
2010 Ninety-one
2009 2012
Únos za bílého dne (TV film)
2008 Zrádce
2007 Vražedná chapadla (TV film)
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Anděl strážný (TV film)
2001 Honička
Zachránce
2000 2gether (TV film)
6. den
1999 Miracle on the 17th Green (TV film)
1971 Fiebre

TV seriály

2020 A Teacher (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Grand Army (TV seriál)
Brooklyn 2020 (E01)
Utopia Falls (TV seriál)
2018 The Expanse (TV seriál)
Assured Destruction (S03E03)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Raised by Wolves (S01E04)
Wave the White Flag (S01E03)
The River Styx (S01E02)
další epizody (4)
Soukromé očko (TV seriál)
Promenáda na předměstí (S02E02)
2016 Incorporated (TV seriál)
Vertical Mobility (E01)
Já, společnice (TV seriál)
Lež (S01E11)
Přístup (S01E07)
Odmítnutí (S01E03)
další epizody (4)
Ride (TV seriál)
Satan přichází (TV seriál)
Pokušitelka (E06)
Darebák (TV seriál)
The Wheelbarrow (S03E17)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S04E01)
Rookie Blue (TV seriál)
Opravdový gentleman (S06E05)
Násilník (S06E01)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Posvátné manželství (S08E04)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
Guidestones (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Zkušební doba (S03E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
2009 The Listener (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na skupinové terapii (S08E08)
2008 Hranice (TV seriál)
Normalizing Relations (S01E10)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Děti temnoty (S03E04)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Lost Sister (S01E16)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Combination (S02E18)
2002 Point Blank (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky