Reklama

Reklama

Šampióni

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý basketbalový tréner nižšej ligy Marcus Marakovich (Woody Harrelson) má súdom nariadené riadiť tím hráčov s mentálnym postihnutím. Čoskoro si uvedomí, že napriek svojim pochybnostiam môže tento tím spoločne zájsť ďalej než si kedy predstavovali. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (27)

Marze 

všechny recenze uživatele

Remake uspesneho stejnojmeneho  spanelskeho filmu a mila komedie se vztahovym dramatem ze socialniho prostredi s talentovanymi hvezdami s velkym poselstvim. Nekomu se muze zdat, ze si film dela legraci z postizenych a autistu. Ale film ma srdce na spravnem miste.  Obcas na hrane sentimentu. Markus Marakovich proziva viditelny charakterovy vyvoj. Humor funguje i kdyz se mluvi o genitaliich stejne jako vztah mezi Harrelsonem a Olsonem. Pro fanousky tohoto zanru je to dobry film. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasický příběh o tom jak jeden looser dostane za trest na starost trénink jiných looserů, aby si k sobě následně hledali a našli cestu o on si uvědomil co je důležité. Champions jsou v jádru hodně feel good sportovní komedie/drama, které sice jede podle šablony, ale nepřijde mi, že se Farrelly snažil o něco víc. Škoda zbytečně přetažené stopáže, protože jinak bych klidně šel i na čtyři,,,60% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Úplně doslovná kopie peckovní španělské předlohy, která byla ale v mnoha ohledech několikanásobně lepší. Pro ty, kteří ji viděli, je pak tahle verze daleko za ní - humor je slabší, “retardi” nejsou až tak vtipní, osobití a charakterově ikoničtí a je to celé až moc “americké”. A fakt, že scénář kopíruje původní verzi slovo od slova a scénu od scény tomu taky moc nepřidává. Zbytečnost. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mám pro bratry Farrellyovy slabost. Už když nám hned napoprvé nadělili Blbého a blbějšího tak se jednalo o lásku na první pohled. Myslím že nás posledních 20 let nikdo nedokázal zásobovat trapnějším a přitom stále ještě vtipným humorem než oni. Jenže se rozpadli. Peter šel točil ambiciózní podívanou a o Bobbym nebylo dlouho slyšet. Až doteď.... a musím říct, že to tam pořád ještě je. Taková ta vlídnost k outisiderům společnosti, kterých by se každý snob štítil . Tentokráte se tedy pohybujeme v prostředí mentálně postižených, které baví basketbal. Na scénu přichází Woody Harrelson (toho herce opravdu můžu) a nuda to rozhodně není. Samozřejmě je to opět zbytečně dlouhé, mohlo to být lepší atd. Jenže mě to prostě stačilo. 60% PS: Příští film Bobbyho Farrellyho si klidně dám s chutí znovu. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Woody a basket k sobě prostě patří. Strašně moc feel-good film, u kterého mám polovinu času tupej úsměv na rtech a zbytek se nahlas směju. Vtipný, hrozně milý a i přes řádnou dávku klišé jsem si Šampiony náležitě užil. Je vidět charakterový posun postav, chemie mezi jednotlivými protagonisty funguje a baví. Basketu je zde také dost, co víc si přát? PS: Až teď zjišťuju, že jde o remake španělského filmu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Hráči basketbalového tímu sú reálne zdravotne postihnutí herci. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Winnipegu a Selkirku (Kanada) od novembra do decembra 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama