Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V této americké komedii se podíváme na svrženou královnu nóbl soukromé školy Dreu (Camila Mendes), která uzavře tajnou dohodu s nevýraznou novou studentkou Eleanorou (Maya Hawke). Obě dvě se postaví všeobecnému výsměchu a šikaně a my se staneme svědky společné pomsty vykonané na jejich tyranech. (Trajektt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw, na základe tých priemerných hodnotení som nečakal nič extra, ale napokon to bolo veľmi milé prekvapenie. Príbeh Dreu, ktorá z výslnia kráľovnej školy razom padla na dno, ma bavil. Navyše, filmy s motívom pomsty mám veľmi rád. Aj keď jej úmysly boli v tomto prípade skôr sebecké, no napokon sa príbeh poriadne zamotal, a to aj vďaka novej školskej hviezde Eleanor. Kolotoč manipulácie, získavania falošnej dôvery a záverečnej pomsty sa mohol roztočiť naplno. Znie to prvoplánovo, ale na moje prekvapenie to malo v sebe skvelý spád a množstvo zlomov. Takže za mňa super! 5* ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se na tento film chtěl podívat, byla Sarah Michelle Gellar, a nakonec jsem byl docela mile překvapen, protože důvodů ke sledování se v průběhu opravdu našlo víc. Film jako by vzdával poctu dnes už kultovním klasikám z přelomu milénia jako Protivný sprostý holky, Deset důvodů, proč tě nenávidím nebo Velmi nebezpečné známosti, přičemž je nijak neparoduje, ale výborně z nich čerpá a aktualizuje je. Mezi postavami těžko najdete někoho sympatického (ale to je tady právě to kouzlo), scénář někdy úplně nedává smysl, ale líbil se mi plot twist a celkově jsem se u toho zkrátka dobře bavil. (Plus bonusové body za píčosaura rexe a parafrázi Taylor Swift.) ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Průměrná teen zábavička z produkce Netflixu. Ten do ní obsadil pár populárních hereček (Stranger Things a Riverdale), které to zvládnou utáhnout a lidi se na ně podívají. Oceňuji, že příběh zaměřuje na pomstu (i když nemá nepředvídatelný výsledek) a drží ruce dál od romance, která se nabízí. V pohodě se na to koukalo a docela to uteklo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nečekal sem nic a i když  mě děsně iritovalo to povrchní a šíleně pastelově barevné prostředí, nakonec to tak špatné nebylo.Maya Hawke to celkem táhne a chvílemi dost připomíná mámu za mlada (v jeden moment dokonce i tátu).Minimálně je tu solidní mesidž o tom, že pomsta ve výsledku nikam nevede a akorát vám tak zku*ví život nebo charakter (nebo oboje). Velké a pro netflix už standardní mínus je délka, protože podobné filmy by prostě neměly mít víc jako devadesát minut...60% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Lepší než by člověk čekal, kdyby to šlo normálně do kin, tak by se z toho vyklubal hit, takhle to na netflixu asi zapadne a je to možná škoda, nic jsem nečekala a vlastně jsem si to užila, na podzimní deštivé večery ideální. Obě hrdinky jsou herecky hodně fajn, hlavní twist mi byl jasný od první minuty, ale nějak mi to nevadilo. Škoda možná té finální části, kde už to bylo lehce přehnané, ale i tak můžu říct - nebojte se tohoto filmu. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (3)

  • V čase 01:13:00 můžeme slyšet z úst Eleanor (Maya Hawke) pozměněnou repliku z písně „Look What You Made Me Do“ od Taylor Swift: „The old Taylor (Eleanor) can’t come to the phone right now – why? – cause she’s dead.“ (Kejf.)

Reklama

Reklama