Reklama

Reklama

Myška Pattie: Na vlnách dobrodružství

  • Francie Pattie et la colère de Poséidon (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Rozzlobit některého z bohů ve starověkém Řecku rozhodně není dobrý nápad. A stárnoucí slavný hrdina Jason právě pořádně naštval samotného boha moří Poseidona. Zvídavou a neposednou myšku Pattie a jejího neohrabaného kočičího kamaráda Sama tak čeká hodně nebezpečný úkol. Po boku Jasona, jehož město hrozí Poseidon zničit, musí čelit nejnebezpečnějším tvorům mytologie. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 8

Recenze (19)

Ampi 

všechny recenze uživatele

7. května 2023 jsem viděl tento film, který měl mít premiéru až 11. května,  S myškou Pattie můžete v čase cestovat nejen do bájného antického Řecka a Syrakus, ale ri o pár dní v kalendáři. Tato animovaná komedie vzdává hold řeckým bájím i když se jich nedrží přesně do puntíku. Ale třeba to, že bohyně Héra měla v oblibě Iásona tu minimálně naznačeno je.  Zvířecí hrdinové jsou sympatičtí. Doufejme, že  po Diovi a Poseidonovi nebudou chtít postavit sochu jiní bohové. I když kvalitní pokračovaní by nemuselo být špatné. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a pomerne predvídateľný príbeh so slušnou grafikou, ktorý predovšetkým je pre menší publikum. Potenciál jednotlivých postáv nie je úplne dobre využitý. Tretia hviezda patrí ninja potkanom a potkanovi tak trochu pripomínajúci Dona Corleona. Škoda, že práve tieto postavy nedostali väčší priestor. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skvelá práca, Francúzsko! Myška Pattie priniesla so sebou skutočne vynikajúci príbeh na podklade antických reálií a pútavej gréckej mytológie na čele s Jasonom a Argonautami. Už samotný základ animáku bol skvelý, dejová línia bola dobrodružná a svieža, a celá tá mytologická esencia tomu dodala ten správny efekt. Veľmi ma potešilo množstvo bájnych odkazov, ktoré boli podané s vkusným dôvtipom (najmä scénky s bohmi na Olympe). Jediné, čo sa mi skutočne nepáčilo, bolo to zobrazenie podoby kyklopov, ktorí pôsobili ako z nejakého béčkového animáku z 90tych rokov. A toho obrieho robota radšej ani nekomentujem... Za kyklopov teda hviezda dole, ale inak naozaj vydarené - lepšie ako som čakal. 4* ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Tuto pohádku jsem koupila na slepo bez čtení recenzí na DVD jako vánoční dárek své mámě, která je na pohádky ať už hrané či animované zatížená :) Při návštěvě o ní tak zaujatě referovala a byla nadšená, že jsem si jako fanynka animáků film půjčila a zvědavě zkoukla na druhý svátek vánoční. Musím říct, že se tato animovaná verze starověkého Řecka hodně povedla a hlodavčí podání mě hodně bavilo. Za mě by to plný počet sice nebyl, ale máma říkala, že je to pecka, takže 5* :D ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Co tu máme v dnešním předsvátečním dni? Pohádku, kterou si užijí děti i rodiče, milovníci starého Souboje Titánů i ti, co mají rádi hlodavce. Scénář jsem kupodivu nepsala já. Takhle vypadá vzdání pocty, s láskou a vlídným úsměvem, žerty, které neurážejí, ale ukazují, že někoho máme rádi. Bohové zasahují do děje a ukazují své lidské, vlastně božské, slabosti, myšky (Pattie i její kamarád) se doberou ke svému smyslu života a kocour Sam se mezi kočkami zařadil mezi těch několik reprezentantů svého druhu, na které neshlížím se štítivým despektem. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama