Reklama

Reklama

Wolfkin

  • Lucembursko Kommunioun (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Elaine vychovává syna Martina, který se chová podivně a nezvladatelně. Když chlapec pokouše jednoho ze svých spolužáků, Elaine zoufale hledá odpovědi. Vezme ho k prarodičům z otcovy strany, ale tam zjistí skutečnou pravdu o rodině a musí se rozhodnout, zda se smíří s osudem svého syna, nebo bude za něj bojovat. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (14)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Skrýváme to, kdo jsme, jíme to, čím bychom chtěli být.- Realistický pohled na lykantropy mezi námi, tudíž kdo chce čistý žánrový horor, měl by se rozhodně poohlédnout po jiném filmu. Elaine netuší, co se s jejím synem děje, páč jeho otec jí nic neřekl, ani nenaznačil. Až rodiče ze strany otce vyjeví Elaine pravdu, ta ji však odmítá přijmout. Tedy popravdě, natvrdo jí to neřeknou, až když Martin po návratu do Bruselu roztrhá svoji první oběť. Vztahové drama o nelehkém dospívání a hledání cest. Asi v polovině jsem si říkal, že se tvůrci mohli více odvázat, směrem ke konci mi ale došlo, že takhle to fungovalo nejlépe. V závěru dostane divák odpověď, zda je lykantropie vězením či svobodou. Nic pro mainstreamového diváka, tohle je pro menšinové publikum. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Filmový paskvil pre extrémne nenáročných o panghartovi, ktorý je vlkom ale dohrýzť nikoho nechce. To je ako kúpiť si piranu, jebnúť ju do akvarka a do rána prežije Nemo s Dory. Fakt otras a to sa výnimočne súhlasím aj s kuchárom bez čapice, že herecké obsadenie je asi tak šik, ako zvonové nohavice na pohrebe. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Na Lucembursko slušný horor, z této země se k nám filmy moc nedostanou. Tady je pro změnu proměna ve vlkodlaka postupná a nečekaná. Či přesněji o tom nemají ponětí že se kluk mění. Naštěstí matka se rozhodne vyhledat prarodiče z otcovi strany a ty už.... Bylo to zajímavé a sympatická máma a úvodní scéna byla pěkná. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tu bolo od začiatku jasné, v akom žánri sa budeme pohybovať. Osamelá matka má problémy s agresívnym správaním svojho syna a keďže ju vyhodia z práce a je bez peňazí, navštívi rodinu jeho otca, ktorý pred rokmi zmizol. Postupne začne zisťovať, z akej rodiny jej potomok pochádza a nadšená nebude. Zahrané je to fajn, ale netreba čakať krvilačný horor so špeciálnymi trikmi, skôr prevažuje vzťahová dráma s viacerými dejovými odbočkami. Tempo je spočiatku spomalené (prvá polovica celkom nuda), keď sa odhalia karty, dojem sa trochu zlepší, záver mi zase prišiel až príliš uponáhľaný. Nedočkáme sa žiaľ ani pekných vlkolačích premien, hoci to chvíľami vyzeralo nádejne. Celkovo šedý priemer. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byla jsem zvědavá, jak se země jako je Lucembursko ,které nijak nevyniká v kinematografii a ani nechrlí nějaké srágory,popasuje s tématem horor....Absolutně se tomuhle žánru vyhýbám ,ale tady jsem byla zvědavá.Fakt byl,že příběh byl jakoby z reálu ne fikce.Jen proto,že tam bylo malé množství triků .Digitálně dosazený vlk = na co přemalovat psa a spoléhat se ,že udělá co chceme....Na takové triky jsem vysazená ,ale tady mi nevadily.Co mě dostalo pod deku, bylo porcování masa.Celý film byl propracovaný .Kamera (žádné přiblblé neustálé filtry),režie a hlavně tedy scénář.Jinak herečka v roli matky Elaine a syn Martin ti dva byli famózní!Kam se na ně hrabali vytunění oscaři.Film už po druhé nedám ,na to nemám nervy ,ale pustím si znovu píseň, která zněla při závěrečných titulcích.Kdy ještě vstřebáváte smutek matky za synem...... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama