Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(39)

Rodiče jí vybrali bohatého manžela. Ale místo krásného života se z jejího manželství postupně stává vězení... Příběh se odehrává v malém městečku vedle Říma na počátku 19. století. Marquise Anna Obrofari je nucena svými rodiči, aby se stala manželkou hraběte Hermana Ludovice a získala tak manželské výhody, které plynou ze sňatku s ním. V den, kdy se má uskutečnit svatba Anny a Hermana, se do vesnice vrací syn správce Obrofari a jediný muž, kterého kdy Anna milovala. Z Annina manželství se postupně stává vězení. Ukáže se, že se z Hermana stává cynický a nemorální muž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

rt12

všechny recenze uživatele

Povím Ti tajemství, moje sestra není moje sestra, ale dcera. A já Vám povím tajemství taky, další sladkobolná příšernost s dřevěnejma hercema na světě. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To je vám větší síla, než intriky, které na sebe hlavní hrdinové strojí. Co může být horší, když vám zloduch s rádoby lidumilným přístupem poté co převzal nadvládu nad úpadkovou televizní stanicí, naservíruje hodinu po poledni seriál s krásnými lidmi a do nebe volajícími úklady a podrazy. Import z Itálie si nic nezadá s telenovelami z latinské Ameriky a ještě má tu odvahu vydávat se za něco lepšího než ve skutečnosti je. Je úplně jedno, kdo, kde, s kým a jak, ale hlavně, že je to barevné, hýbe se to a má to nejméně tři řady. Nedívatelná tv Barrandov ve svém paběrkování skupováním toho nejhoršího, co kdy bylo natočeno, dosáhla už několika vrcholů a tenhle si můžete prožít každý všední den společně. Pochopitelně je to tak hloupé až to vidí za roh, vizuálně to sice překoná Esmeraldu, ale o to víc vynikne nevkus v každém detailu a herectví úděsných herců, kteří se co záběr tváří stejně avšak mimořádně smrtelně vážně. Italské televizní seriály, výjma solidní mafiánské "Chobotnice" s Placidem, nikdy nepatřily k tomu nejúchvatnějšímu, co v televizi bylo k vidění, ale takový nevkusný blábol jako je tohle by dlouho hledal konkurenci. Na televizi Barrandov však krásně splyne s davem. Tam totiž obdobné chujoviny běží non-stop. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

Reklama