Reklama

Reklama

Milenec lady Chatterleyové

  • Velká Británie Lady Chatterley's Lover (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Lady Chatterleyová, která ke svému manželovi už nic necítí, se pustí do divokého románku s hajným v jejich panství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (56)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám, ale lze určit, že jde o klasickou dobovou kostýmovku, které se v VB produkují ve velkém stylu a velkém počtu. Milenec...z tohohle seznamu nijak nevyčnívá, a řekl bych, že i velmi rychle zapadne. Příběh se poměrně vleče, a trvá docela dlouho, než dojde k rozjetí nějakého toho milostného trojúhelníku. Charaktery nejsou bohužel načrtnuty nějak zajímavě, aby dokázali zaujmout, a tak jediné, co může zaujmout, je docela četná přítomnost dámských (i pánských) odhalení všeho druhu. Ale ani kostnatá Emma Corrin není něco, co by mě úplně vtáhlo. Kostýmy, výprava, to všechno fajn, to k těm dobovkám patří, ale příběh bohužel selhává. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mozna nejlepsi adaptace teto tradicni pohadky, slavneho romanu. Osvezujici a otevrene. Povalecne trauma, postup industrializace. Milostny pribeh s prehrsli sexu, pomalu plynouci vasen. Nahota neni samoucelna, ale slouzi pro rozvijeni popisu sexualniho probuzeni mlade tempetamentni slecny z umelecke rodiny a jeji touhy po svobode. ()

Reklama

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Škaredá kostlivka, ktorej mrte trčia kľúčne kosti a rebá, s mužským zadkom a akože prsiami, sa hrá na sexuchtivú pani nepríčetnú. Manžel má problém skôr s invalidným vozíkom ako s jeho vtákom, tak si čúza vyhliadne jeho hájnika. Tak hájnik samozrejme omrdá všetko ľudské, čo sa mu do chatrče vôjde. Stále lepšie ako ovce, kozy, srnky, psy... Alebo vlastne neviem. Ak by mala taký zadok... No a potom tehotná. Chápete? Na počudovanie... Alebo vlastne nebola tehotná. No a potom v Benátkach neviem čo chcela. A nakoniec happy end. A ja som sa nevyzvracala do záchodu, ale do ružového Superkýbla Daniely Pilcherovej, ktorá ho predáva za 10€. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasické tuctové historické drama, navíc od Netflixu, což je už odrazovák sám o sobě. Ovšem překvapilo mě, i když jsem to předem věděl, jak moc otevřený velmi otevřeným erotickým scénám a kolik jich vlastně ve filmu je. Na druhou stranu u mě možná paradoxně Emma Corrin klesla, po tom co jsem si ji zamiloval ve čtvrté řady Koruny, čimž přispěly i její, mně ne příliš sympatické výroky, a měla by rozhodně více jíst. Jinak průměr. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Z téhle britsko-francouzské adaptace v produkci Netflixu sálá život. Možná by i samotný David Herbert Lawrence měl docela radost, že o jeho román projevuje kinematografie zájem i po bezmála sto letech od prvního italského vydání. Scénář je Lawrencově předloze poměrně věrný, vynechává jen pár sekvencí. Potěší zmínka o Jamesi Joyceovi a vykořisťování chudých lidí. Samotné zpracování je výborné. Kamera je výborná, hraje si s různými odstíny osvětlení, hodně pomáhá přesná hudba a samotná režie je natolik svižná, že vás snímek doslova pohltí. Chemie mezi Emmou Corrin a Jackem O'Connellem v hlavních rolích je fantastická a oba aktéři své role přesvědčivě prožívají, o poeticky laděných milostných scénách nemluvě. Jack O'Connell je vynikající herec, nikdy se nebál ukázat vše a i zde je nádherný. Stejně jako celý snímek. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Brynkinallt vo Veľkej Británii. (dyfur)

Související novinky

Reklama

Reklama