Reklama

Reklama

Moje jméno je Vendetta

  • Itálie Il mio nome è vendetta (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalému mafiánovi zavraždí staří nepřátelé manželku a švagra. On proto sbalí dceru a společně utečou do Milána, kde začnou plánovat pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Obyčejný, ničím výjimečný televizní thriller, mezi jehož největší slabiny patří především nevýrazné postavy, průměrní herci a také málo dobré akce. Snímek má takový lehce televizní vzhled, tempo mi přišlo spíše vlažnější, příběh jako takový nenadchne ani neurazí, absolutně mi však nesedlo jeho zakončení. Jako celek mi to přišlo tak nějak prázdné, zbytečné, o ničem. Nejedná se vyloženě o průšvih, spíše o takovou záležitost na jedno použití. 3/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrný Revenge flick z Itálie. Italové se málokdy vyšvihnou s dobrým filmem, nemají to v ruce tak dobře jako Španělé či Francouzi, takže se velké zázraky rozhodně čekat nedaly. My Name is Vendetta jede dle té nejklasičtější šablony revenge subžánru a nesnaží se žánr něčím obohatit. Máme tu bývalého mafiána ze Sicilské mafie, který chce začít nový život s rodinou na venkově, ale jakmile jej dcera vyfotí a dá na instagram upozorní tím své staré známé, kteří se ihned chopí šance a zavraždí mu manželku se švagrem. Vezme dceru sebou a jde vykonat řízný revenge na všech. Toť k příběhu. Potěší, že hlavní hrdina není žádné nemehlo, ale drsný borec, kterému se revenge bez problému dá věřit což je v tomhle žánru hodně důležité. Technicky je to navíc dobře obstarané, takže i slušný vizuál nemůže urazit a akce je celkem dost, jen je taková tuctová, není ani příliš moc brutální- což trochu zamrzí, protože násilí je to jediné, čím mohl tenhle snímek zazářit, ale i v téhle rovině zůstal na půl cesty. Mám tyhle žánrovky rád, takže jsem se relativně bavil, šlape to a viděl jsem už horší zástupce, ale na druhou stranu kdo má nakoukáno, tak tohle může bez problému skipnout. 5/10. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak nový Leon s pozdravom od Matildy to určite nie je a vyššiemu hodnoteniu, už tradične v poslednej dobe, bráni obrovské mnoýstvo scén tak tmavých, že si myslíte že sledujete film Čiernočierna tma 2: V zadnici hrocha...kde sú tie časy keď Taliani vedeli natočiť solídnu Chobotnicu a kde sú tie nostalgické časy keď sme na obrazovkách aspoň čo to videli. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Cosimo Gomez je pre mna uplne neznamy reziser a dufam ze to aj tak ostane, hlavne po tomto filme. Taliansku kinematografiu mam neskutocne rad, no tento zaner krimi Fryler Talianom nikdy nesiel. A vidim, ze to tak este aj dlho ostane. Klaicky ryvendz film  so slabym zaporakom, nulovym dejom a samoucelnou akciou. Alessandro PlynovyMuz nic  nepredviedol   20 % ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický revange movie na „soft“ italský spôsob. Tuctová záležitosť, ale od klasických B-čok je tu vidieť snahu o to, aby to vypadalo na profesionálnejšiu prácu. P.S.: Alessio Praticò s daným výzorom strašne pripomína herca Kevina Pollaka. Ginevra Francesconi zase kopíruje frizúru od Natalie Portman. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama