Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nepraktická žena z bohaté rodiny….ztráta paměti….její všemi dobrým vlastnostmi disponující zachránce…..to vše v čase vánočním. Nevím, ale asi není potřeba zbytečně se rozepisovat, všichni víme, na čem jsme. Kupodivu mi tohle zasněžené béčkojidní klišé vyloženě nevadilo….samozřejmě za předpokladu, že sledujete tak na půl plynu. Každopádně, jestli se chce znovu nalezená Lindsay Lohan vrátit na hype kolem let 2003-06, tohle není úplně ta správná cesta. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Typický generický vianočný film, ktorý používa ideu opačnej Popolušky. To znamená, že bohatý spratek pochopí skutočné hodnoty pri náhodnej konfrontácii s obyčajným, ale za to úprimnejším životným štýlom. V hlavnej úlohe neodolateľná Lindsay Lohan, ktorá vyzerá ako Damian Lewis s kocovinou a bez charizmy. Ale všetko je to zafarbené do zeleno-červena, deti sú roztomilé a záporné postavy komické. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan som mal kedysi veľmi rád, ale po jej osobnom úpadku to išlo s ňou celkovo dole vodou aj v kariére. Od Falling for Christmas nečakajte teda žiadne zázraky, skôr naopak. Je to typická schéma so zápletkou á la amnézia, keď sa z rozmaznanej a bohatej dievčiny stane milosrdná a skromná žena. Prostredie hôr je pekné, aj posolstvo, ale každému je asi od začiatku jasné, kam to celé speje. Ako vianočná oddychovka fajn, ale inak nič viac. 2* ()

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Sierra, (Lindsay Lohan) si natloukne šišku a zapomene, že je bohatá a rozmazlená. Pohledný zachránce jí nachází na prahu smrti a poskytne jí několikadenní azyl v krachujícím horkém rezortu Severka, do doby než se jí vrátí paměť. Severka prodělává především proto, že majitel nechce peníze od hostů za poskytnuté služby. Prostě dobrák od kosti. Sierra se během pobytu naučí smažit vejce, stlát postele a zahoří láskou k ovdovělému majiteli a s jeho roztomilou dcerkou naváže vřelý vztah. Nechybí kouzelný dědek, který ovládá přírodní živly a zařídí, aby si oba uvědomili co je v životě podstatné. Neurážející, vánoční romantika rychle uteče a druhý den si na ní už nevzpomenete. Ideální k pohodovému večeru, když chcete na chvíli vypnout. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No v uvodnych minutach som to mal chut vypnut kvoli hlavnej predstavitelke Sierre,ktora mi brutalne liezla na nervy,ale ako nahle stratila pamat,vsetko sa obratilo na dobre,nadherne zasnezene prostredie,uzasna vianocna atmosfera,ale i hudba,ktora vas naladi na tu spravnu notu,tieto pozitiva vyrazne pomohli samotnemu filmu,no a nemozem zabudnut spomenut Lindsay Lohan,ktora po tom vsetkom,cim si presla,drogy,alkohol,problemy so zakonom a podobne,tak vyzerala celkom k svetu a aj sympaticky,herecky to tiez nebolo zle,takze ak mam byt uprimny,pacilo sa mi to...:⁠-⁠) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)

Reklama

Reklama