foto

Antonio D. Charity

  • nar. 17.6.1972 (46 let)
    Suffolk, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Turnover
2018 Alterscape
Faith Under Fire (TV film)
2017 Padlock Men
Zero-Zero
2016 Enter the Diamond
Hunter Gatherer
Merrily
Stevie D
2015 Lift Me Up
Reggie Gaskins' Urban Love Story
2011 Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
2009 Hydra (TV film)
2008 Channels
Fly Like Mercury
Jen přes její mrtvolu
2005 Che Guevara
Cry Wolf
Salon krásy
The Salon
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2003 Tak to chodí
1996 Prokurátorky (TV film)

TV seriály

2017 GLOW (TV seriál)
The Liberal Chokehold (S01E09)
The Orville (TV seriál)
About a Girl (S01E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Tajné místo (S05E17)
2014 Llama Cop (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Protiútok (S03E07)
Střední hra (S03E06)
Vojáci (S03E05)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Simple Pleasures (S04E01)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Ablation (S05E08)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Code 4 (S03E04)
Torchwood (TV seriál)
Rendition (S04E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Díra v srdci (S06E22)
2010 Médium (TV seriál)
How to Kill a Good Guy (S07E04)
The Match Game (S07E02)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Atomové číslo 33 (S04E16)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
Policejní odznak (TV seriál)
The Math of the Wrath (S06E08)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Máma Boonová (S03E01)
Čarodějky (TV seriál)
Výměna duší (S07E19)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Závažné případy (S02E04)
Jed (S02E03)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zázrak (S03E13)
2000 The Corner (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Baby Killer (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace