foto

Antonio D. Charity

  • nar. 17.6.1972 (48 let)
    Suffolk, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Brown Paper Bag
2019 Merrily
Turnover
2018 Alterscape
Faith Under Fire (TV film)
2017 Padlock Men
Zero-Zero
2016 Enter the Diamond
Hunter Gatherer
Stevie D
2015 Lift Me Up
Reggie Gaskins' Urban Love Story
2011 Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
2009 Hydra (TV film)
2008 Channels
Fly Like Mercury
Jen přes její mrtvolu
2005 Che Guevara
Cry Wolf
Salon krásy
The Salon
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2003 Tak to chodí
1996 Prokurátorky (TV film)

TV seriály

2020 Nebezpečná síla (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
What a Dump (S11E07)
2018 Love Daily (TV seriál)
Chyťte ho! (TV seriál)
Pickle (S02E10)
Safe Space (S02E09)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Dušení liberálů (S01E09)
The Orville (TV seriál)
About a Girl (S01E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Tajné místo (S05E17)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Ta postel je bez tebe příliš velká (S11E10)
2014 Llama Cop (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Protiútok (S03E07)
Střední hra (S03E06)
Vojáci (S03E05)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Simple Pleasures (S04E01)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
2012 The Soul Man (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Ablation (S05E08)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Recycles Their Trash (S08E02)
2011 Událost (TV seriál)
The Beginning of the End (E21)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Code 4 (S03E04)
Torchwood (TV seriál)
Rendition (S04E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Díra v srdci (S06E22)
2010 Médium (TV seriál)
How to Kill a Good Guy (S07E04)
The Match Game (S07E02)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Atomové číslo 33 (S04E16)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
Policejní odznak (TV seriál)
The Math of the Wrath (S06E08)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Máma Boonová (S03E01)
Čarodějky (TV seriál)
Výměna duší (S07E19)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Gunplay (S15E05)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Závažné případy (S02E04)
Jed (S02E03)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zázrak (S03E13)
2000 The Corner (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Baby Killer (S02E05)
1994 Zločin v ulicích (TV seriál)
Bop Gun (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky