Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako táta od rodiny se Leo kdysi snažil hodit kariéru zločince za hlavu. Jenže starého psa novým kouskům nenaučíš a odolat pokušení je prostě nad jeho síly. (Netflix)

Recenze (6)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

24 let před loupeží - jakože rok 1999 a sledujeme prakticky zcela nesouvisející příběh s budoucí loupeži. Jen vysvětluje nevraživost dvou známých (omlazených) postav. Další izolovaný mini-příběh. Relativně zbytečný… kdyby tímto seriál začal, nevím jestli by navnadil. Ale rozhodně by neuškodil chaosem a zmateností. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V poradí, aspoň tom mojom na Netflixe to nebola prvá epizóda, bola na treťom mieste (ak nerátam čiernu - minútový prológ) ale z môjho pohľadu logicky som začal na začiatku - 24 rokov pred lúpežou. A treba povedať že ak by toto bola naozaj prvá epizóda tak seriál pravdepodobne zabalím už po nej, v podstate ho dopozerám iba pre ten relatívne zaujímavý koncept a tvrdenia že epizódy je možné pozerať v ľubovoľnom poradí. Pravdou je že horšie to už asi nemôže byť. Aj keď na Netflixe jeden nikdy nevie. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já začátek příběhu dostal zhruba v polovině seriálu, kdy mi tak nějak už došlo, jaké jsou vztahy mezi hlavními postavami. Přesto jsem si to užil a vlastně tuto epizodu hodnotím jako jednu z nejlepších. Omlazení hlavních hrdinů se mi velice líbilo. A i když se možná (i vzhledem k tomu, že mám nakakoukanou většinu dalších epizod) jednalo o nejvíc předvídatelný díl, byl jsem až do samého konce napnutý. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak na Netflixe je táto epizóda uvádzaná ako prvá, tak neviem, ale keďže je to jedno, tak to asi netreba vôbec riešiť. Každopádne začíname 25 rokov pred TOU lúpežou a sledujeme dvoch veľkých tragédov, ako sa snažia prežiť. Keďže to nedokážu klasickou činnosťou, ako drvivá väčšina ľudstva, tak sa snažia ukradnúť, čo sa dá. A príliš im to nejde, pôsobia skôr ako slony v porceláne. Rozhodne je ale fajn, že obaja protagonisti sú veľmi rozdielni. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama