Reklama

Reklama

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village

  • Japonsko Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co mu byla vyvražděna rodina, se laskavý chlapec Tandžiró Kamado rozhodl stát zabijákem démonů v naději, že se mu podaří proměnit svou mladší sestru Nezuko zpět v člověka. Tandžiró se proto se svými kamarády Zen'icuem a Inosukem a jedním z Pilířů protidémonských jednotek, Uzuiem Tengenem, vydává do vykřičené Čtvrti lásky, kde se společně utkávají s hrozivými vyššími šestými Měsíci – Daki a Gjútaróem. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (11)

SirAduard 

všechny recenze uživatele

Nechci být příliš zlý, poněvadž zhlédnout znovu konec 2. série na velkém plátně byl neuvěřitelný zážitek. Všechny ty různorodé styly boje v překrásném animačním kabátku a zároveň si vychutnávat sílu soubojů na maximum, bylo něco opravdu nadpozemského. Ale fakt tam nemohli dát více těch záběrů ze 3. série? A když už, tak proč je film tak zvláštně sestříhaný? Ach jo. Takhle to vypadá strašně chudě a nepromyšleně. Aspoň ten sestřih minulých sérií za doprovodu soundtracky z openingů se jim povedl. Jinak jako celkové představení nové série to bylo úctyhodné. Nejvíce se mi zaryli nadcházející záporáci, kteří dostali vcelku povedené představení zajímavým způsobem a na ně mám asi největší hype. A co se týče nové lokality a Hanjirů, tak zatím nemůžu moc soudit a nechává mě to chladným. Pokud tedy čekáte podobně nabitý film jako Mugen Train, tak na to rychle zapomeňte. Pokud chcete epické připomenutí minulé série a lehoučký nástřel nové, tak tohle je přesně pro Vás. Já byl ale naivní a čekal jsem o maličko víc. Hype však stále nehasne a naděje na více anime v českých kinech, taktéž ne. ()

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Mugen train sa mi páčil, aj keď som predtým o tomto anime nepočul a nevedel o čo ide. Ale čo bolo toto? Tri epizódy zlepené dokopy a po každej/pred každou titulky? Možno cool pre fanúšikov, ale ja dom sa iba neustále pýtal sám seba wtf? A výber epizód? To najlepšie na začiatok, potom už len vata a skončí to in media res. Môj zážitok bol “umocnený” harantmi sediacimi v rade podomnou, ktorí sa zjavne prišli do kina vybliakať, nie vidieť film. ()

Reklama

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Další z prvních anime filmů, které se dostávají na plátna kin v Česku a je dobře, že zrovna Demon Slayer, jakožto jedno z kultovních anime posledních let.  Co dodat k filmu, určitě jiný formát, než na který by mohl být divák zvyklý, totiž film rozkouskovaný na 3 "delší" díly seriálu. Určitě mi to v tomto případě vůbec nevadilo, ale určitě bych asi příště raději viděl ten jeden klasický monolitický děj.  K celku jako takovém - není co vytknout. Animace je, stejně jako u předešlých seriálů a filmu, prostě skvělá. Příběhově je to trochu slabší, ale to bude asi tím hypem, který člověk dostane po prvních 10 minutách filmu. ()

MasterMagic 

všechny recenze uživatele

Moje první návštěva anime v kině, neboť se jedná o první případ vydání před možným sehnáním z jiného zdroje. A DOUFÁM, ŽE TENTO TREND BUDE POKRAČOVAT. Sakra jsem si to užil. Může se na první pohled zdát, že jedná o pouhý copypaste posledních epizod, ale toto zdání pouze klame. Zaprvé, dostat možnost v kině vibovat s aimer openingem je strašně fajn, a za druhé, bych chtěl vyzdvihnout ten prostorový kino audio mix, který je znatelně mnohem lepší a burácivější než dvoukanálová TV verze. PS: ty kamerové nálety v paláci nekonečna byly jak z indický telenovely. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Třináct let zpátky, kdy se člověk sotva dostal k anime na internetu bych si nikdy nepomyslel, že se z toho stane globální fenomén, který nakonec pronikne na trh kin i v takové díře jako jsme my. Ale světe div se povedlo se a já jsem si užil každou sekundu. Film rekapituluje dvě poslední epizody Red Light District arc a první dlouhou epizodu Swordsmaith Village arcu. A byla to nádhera slyšet openingy v kině navíc s kompilací scén ze předchozích sezón byla lahůdka. Všechny epické scény jako Tengen vs Uzui vynikají mnohem lépe na velkém plátně, společně s finálem v požaru Jošiwara distriktu. Velice emocionální backstory a dobré strategie. Swordsmansmith Village je parádní epizoda setkání Upper Moonů na jedničku, hrátky s animací ukazují, že Ufotable už jenom flexuje, kapka ve které se odraží ksichty demónů, Muzan ničící baňky, dechberoucí příroda v horách no a naprosto vymazelný voice acting. Co více si přát? Spider Inosuke RULES! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film spojuje poslední dva díly druhé řady stejnojmenného anime seriálu s prvním dílem třetí řady. (Falcon)

Reklama

Reklama