Reklama

Reklama

Cuckoo

Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá dívka je nucena se s rodinou přestěhovat do letoviska, kde věci nejsou takové, jaké se zdají. (Dombzila)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (12)

ink flo 

všechny recenze uživatele

Začíná to nadějně, takovej alpskej Strickland lehce řízlej "A Cure For Wellness". Jak to ubírá na mysterióznosti na úkor akčnosti, tak to bohužel začíná ztrácet dech i zajímavost. Ale už jen kvůli té architektuře a designu to stojí za to. Navíc každej, kdo použije do filmu "Martin Dupont - Inside Out" má prostě nemalej styl https://www.youtube.com/watch?v=znlWpf7RvTI ()

choze 

všechny recenze uživatele

Má to svou velmi příjemnou specifickou atmosféru hřejivé útulnosti (odlehlý, téměř liduprázdný resort v krásné přírodě, teplá světelná paleta), v níž zaznívají znepokojivé podtóny i exploduje děs (jízda na kole), plus přiměřeně zajímavý děj, typově dobře obsazené hlavní postavy (Schafer vs Stevens) i solidně creepy monstrum. Spokojenost. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Bavorská vypsychlá fantasmagorie, stejným dílem fascinující jako hluboce iritující. Zatím se nemůžu rozhodnout, jakým směrem to u mne převažuje. Už jsem se chystal psát, že je Cuckoo slovníkovou definicí samolibé honírny, ale pak jsem se na to na intuitivní rovině nějakým způsobem napojil. Každopádně je to atmosférou hodně své a originální, to cením, a jen si představuju, jak super by byl výsledek, kdyby chtěl Tilman Singer točit trochu lehčeji konzumovatelné žánrovky. Což teda vzhledem ke zkušenosti s Luz a Cuckoo evidentně nechce. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Trailer jsem viděl jednou a vůbec jsem si z něho nic nevzal. Vlastně jen to, že až film vyjde, tak ho uvidím. A jak to dopadlo po projekci? No, vlastně celkem dobře. Zajímavý nápad, místy nepříjemné záběry a scény zasazené do horského resortu, který mohl být o něco více využit. Svoje momenty to má, nenudil jsem se a i když je to občas pomalejší, necítím k filmu nějakou velkou zášť. Zamrzí jen, že do hororových vod se neproniklo hlouběji a samotný koncept se ještě více nevytěžil. Jako celek se to tak občas rozpadá a film vyniká spíš v některých segmentech. Finále mohlo být klidně víc ujetější a rozjetější. I přesto, ale silná trojka, která neurazí, koule však taky neurve. Škoda Hunter, která si zde moc neodehraje a to samé i Dan Stevens, jenž se začíná trochu opakovat, i když ho mám rád. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem to s tím, že to bude pitomost, kterou trošku potahá Hunter a skončil jsem s tím, že to vlastně vůbec nebylo tak blbý a akorát ta Hunter tam nějak nesedí. Ten film jí nesluší, herecky tam nemá moc co ukázat, kariérně je to zbytečný krok do vod pofidérních, koprodukčních indie hororů. nevím.. Ten film samotný má vlastně zajímavý nápad a pár scén s atmosférou, ale slabý tvůrčí tým to prostě není schopný pevně uchopit a vytěžit co se v tom skrývá. Určitě to má minimálně o 10min víc než by bylo zdrávo. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama