Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staří přátelé Dale (Michael Worth) a Matt (Nicholas Hill) se zúčastní noblesního večírku, na jehož programu jsou i kruté zápasy bez pravidel. Matt se nechá zlákat vidinou peněz a přijme výzvu místního šampióna Bragga (Matthias Hues). Nejenže drtivě prohraje, ale zakrátko podlehne zraněním, která mu nelítostný Bragg způsobil. Dale přísahá pomstu. (J.Connor)

(více)

Recenze (10)

AD P 

všechny recenze uživatele

Tretí film s M.Huesom , ktorý som po pár rokoch vytiahol zo starej zbierky VHS , znovu pozrel a konečne môžem ohodnotiť . Z trojice Blackbelt, Death Match, Fists of Iron mi tento sadol asi najviac. Neváhal by som teda dať aj 4*, ale je tam niekoľko do oka vrážajúcich prešľapov , čiže môžem max. silné 3* ! Ešte ma čaká Digital Man, ale od toho nič extra nečakám , ako si na to spomínam , ale to už v profile toho filmu.... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velice slušná "ringová mlátička" pozdnějších 90. let. Samozřejmě se jedná o ultra-béčko, spousta levných herců, béčkových mlátičů a kaskadérů, nulový scénář, klasický příběh zabití kamaráda, tréningu a pomsty. Každopádně film příjemně odsýpá, jeden "fight" střídá druhý, hlavní hrdina masíruje desítky různých soupeřů. Prostě taková oddechovka u které jsem se příjemně pobavil a zavzpomínal na "VHS-půjčovnovou" éru, které tyto filmy vládly. Dnes jsou bohužel již docela k smíchu, ale tento patří ještě k těm lepším. Líbil se mi zejména tréning, kde padlo i pár docela praktických hlášek a rad. Matthias Hues jako záporák bohužel zase nemluví, jen stojí a nebo mlátí. Každopádně je to strašlivý hovado, obr ... Film je klasicky dost poničen americkým střihem soubojů, ovšem tady aspoň jasně vidíme kdo co komu dělá a jak na sebe akce a chvaty navazují. Takže si na něj docela zvyknete. Ve srovnání s asijskou martial arts školou je to samozřejmě ubohost, ale tak se to nedá brát. Myslím, že tyhle směry nejde ani moc srovnávat. Slušné, přemýšlel sem stále o třech hvězdách, ale zůstanu střízlivý a dám pěkné dvě hvězdičky. Jinak ještě připomenu dobrou hudbu, která podbarvuje chvílemi pěkně atmosféru a ošklivou herečku, která má být tou největší "kobrou" filmu, kterou hlavní hrdina přebere hlavnímu šmejdovi ... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Napínavější bylo to jestli u toho filmu usnu nebo ne. Matthias Hues strašně málo prostoru, navíc jsem mu fandil víc jak hlavnímu hrdinovy, který ho chtěl zmlátit za to, že mu předtim v ringu na zahradě u vily boháče zmlátil kamaráda, který si asi své zmlácení uvědomil pozdějš a umřel až potom co odjeli a to ješte řikal v autě, že je v pohodě. Proč do toho ringu teda lezl? Chudák Hues ho přece určitě nechtěl zabít, chtěl se jen pobavit panebože, tak nač ten hněv a pomsta. No takžě tu máme zase ranaře co se chce naskilovat na to aby mohl zmidlit chudaka nevinnýho Huese.. to je uroven. U toho jeho tréninku jsem myslel, že usnu navždy to bylo jak kdybych cejtil anestetika. Jinak začátek a konec mě bavily, protože Hues. Jinak kravina. Radši si dám lečo. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Hues za zenitem, nesympatický hlavní hrdina a kulantně řečeno velmi nevzhledná mafiánovo nabíječka. K tomu klasické schéma pomsty, turecký kalhoty pod prsa a pestrobarevný košile, ach ty devadesátky... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka Adrianovym trom hviezdickam som cakal ovela lepsi film. Vysledok je dost velke sklamanie. Pribeh blby, postavy nezaujimave a bitky bohuzial fadne. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Ocitáme se ve venkovním ringu před nádherných domem typického nekalého šéfa, který zde organizuje zápasy a pořádá bujaré večírky. Samozřejmě jede ještě v něčem jiném, ale to už jsme se nedozvěděli. Můj velký oblíbenec Marshall Teaguje (cvičená opička Jimmy z Road House) má velký charakter a klidně by mohl hrát hlavního hrdinu a skvělé by to celé fungovalo, protože představitel hlavní role Michael Worth nemá tu správnou tvář ani mimiku, což byl problém i u dalšího filmu z této doby Death Match, kde taky hraje Hues. Hues je tady klasický. Hraje si svoje. Záporák a šampion. Všichni ho zbožňují. Filmy s nesympatickýma hlavníma hrdina příjdou rychle v zapomění, ale Mathhias Hues je VĚČNÝ!!! ()

wray 

všechny recenze uživatele

pred nejakym casom som si povedal ze z nostalgie si pozriem vsetky tie akcne Becka co boli pecky ked som bol maly znova a - napriek tomu ze v 99% pripadoch to dopadne velkym sklamanim, stale pokracujem :) Fists of Iron nie je ziadnym prekvapenim - ten film rozhodne nebol tak dobry ako si ho pamatam. Dejovo je to to iste ako vsetko ostatne - nadejny karate hrdina, tazky trenning, hlavny zaporak ktoreho musi porazit aby cosi/niekoho pomstil, nejaka zena, na koniec hlavny zaporak v ringu padne. Nic nove, slabo natocene, akcne sceny zufalo zaostavaju za sucasnou azijskou produkciou ale aj tak - je tam nostalgia, cely cas to ma fajn 90s feeling, a preto sa to napriek vsetkemu tomu zlemu da pozriet a mozno to s tymi 2* prehanam ale - z nostalgie :) ()

Reklama

Reklama