foto

Peter Brown

  • nar. 5.10.1935
    New York City, New York, USA
  • zem. 21.3.2016 (80 let)
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hell to Pay
Three Bad Men
2004 Big Chuck, Little Chuck
Land of the Free?
Y.M.I.
2001 Disney's California Adventure TV Special (TV film)
Svatby podle Mary
1999 Wasteland Justice
1997 Asylum
1995 Železné pěsti
1989 Ďáblův mstitel
1986 Messenger, The
Setkání v Auroře
1982 The Concrete Jungle
1980 Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
Top of the Hill (TV film)
1975 Slashed Dreams
1974 Dívčí komando
Foxy Brownová
Memory of Us
1972 Piranha
1971 Chróm a horká kůže
Teenage Tease
1970 Hunters Are for Killing (TV film)
Pritza Hagdola, Ha-
1969 Backtrack!
Best Years, The (TV film)
1968 Three Guns for Texas
1964 A Tiger Walks
Kitten with a Whip
Ride the Wild Surf
1963 Summer Magic
1962 Merillovi záškodníci
1959 Hoši z Filadelfie
Westbound
1958 Darby's Rangers
Marjorie Morningstar
No Time for Sergeants
Onionhead
Violent Road
1957 Sayonara

TV seriály

2000 JAG (TV seriál)
Výsadkáři na život a na smrt (S05E23)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Intersections in Real Time (S04E18)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Airwolf (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Loving (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace