Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V parku je zastřelena mladá hudebnice ze světoznámého kvarteta. Její vraždu nahlásil Američan Arthur Rosenbaum, jehož rodina v Čechách vlastnila před válkou šperkařskou firmu. Co bylo pravým důvodem Rosenbaumova návratu do Čech? (TV Nova)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězda za Vlasáka, hvězda za paní Syslovou. Jinak překombinované, se spoustou udiček na to, kdo mohl být vrah, jinak opět tradiční trade marky tohoto seriálu (nesmyslný útěk podezřelého, pár náhod, novinářka tají informace, policisté neprozkoumají všechny okolnosti a vztahy kolem případu - např. teprve až před koncem dílu zjistí nějaké podrobnosti o Rosenbaumovi! - nebo nevyužijí všech možnosti - proč třeba staré paní neukázali fotku Rosenbauma?) ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý díl. Vůbec nevíme, o co jde, kdo je Rosenbaum (dokud nám to společně s nějak tak klasicky nesympatickým právníkem Jana Hrušínského (asi jeho životní parketa na stará kolena)  nepoodhalí, že všechno může být jinak. I když nejsem takový génius jako Honajz - znalec trestního práva, organizace PČR a jejích složek, postupů vyšetřování, právní klasifikace i forézních metod (sice na úrovni oněch dezolátů, kteří tvrdili, že když našli policisté v Klánovickém lese nábojnici, mají dostatečný důkaz pro zjištění, z jaké zbraně se střílelo :-)), tak jsem hrdý na to, že jsem se mu mu alepsoň jednou maličko přiblížil. I já jsem si všiml, že ve chvíli výstřelu se Vlasák nečekaně sehnul a tudíž mohl být terčem on a ne violoncellistka. Ale na druhou stranu uznávám, že on to určitě věděl ještě během reklam před ´vodními titulky... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama